*Nettavisen* Sportspill.

Nedenom og hjem med Birmingham

FORMDUPP: Gary Rowetts Birmingham har opplevd en forferdelig formperiode i det siste. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Birmingham har ikke vunnet siden begynnelsen av november, og tar neppe poeng i dag.

15.12.15 10:52

Sportspills øvrige tirsdagsprogram:
Oddstips 1
: Cardiff roter det ikke til igjen
Oddstips 2: Nordtveit slår tilbake

TV-kampene: Slik ser du ukens oppgjør

V5 Drammen: Urutinert banker
V4 Axevalla: Åpen lunsj i vente

Det er en rekke spennende cupkamper fra hele Europa på dagens langoddsprogram. I tillegg spilles full runde i NHL.

Dagens dobbel 2, innleveringsfrist klokken 20.40.
Preston North End + Over 2,5 mål i Fulham - Ipswich, samlet odds 3,23.

Preston North End - Birmingham City, H 1,90
Hjemmelaget startet sesongen som en kasteball, men har endelig tilpasset seg livet i Championship og plukker bra med poeng for tiden. De har syv poeng de siste tre kampene, hvorav de to siste er seire.

Ikke mot hvem som helst heller, hjemme over Reading i helgen og borte mot Burnley for ti dager siden. I begge kampene holdt de også nullen. Solide greier.

Hjemmestatistikken 2-5-3 er helt grei, men de vant som sagt sin siste på hjemmegress. Det er ikke ventet at hjemmelaget gjør noen forandringer, never change a winning team, ikke sant, selv om Bailey Wright er tilbake fra suspensjon, skriver BBC.

Som nevnt er Birmingham i begredelig form for tiden. Siden den massive 2-5-seieren borte over Fulham den 7. november, har det blitt tre tap og én uavgjort, dog mot grei motstand. Eller, det er ingen unnskyldning for å tape hjemme for både Huddersfield og Charlton, men i helgen leverte de bra og fikk poeng borte mot Middlesbrough etter en resolutt innsats.

Det er naturligvis mye for tidlig å friskmelde gjestene, som bare har scoret en gang siden den nevnte seieren over Fulham. Bortestatistikken på 5-3-2 er imidlertid bunnsolid, og Championships nest beste.

For gjestene savnes fortsatt Clayton Donaldson og David Cotterill.

Hjemmelaget har forbedret seg mange hakk den siste perioden, og har mye selvtillit etter to formidable seire. Derfor tror vi de klarer å ta alle poengene mot et uhyre formsvakt Birmingham-lag, til 1,95 i odds. Vi kombinerer det med et målspill for å få litt fart på sakene.

Over 2,5 mål i Fulham - Ipswich, 1,70
Hjemmelaget er Championships desidert mest målrike lag, med 3,4 mål i snitt per kamp. I 14 av 20 kamper har de gått over 2,5 mål. Spesielt hjemme er det ofte målfest, 18-18 i målforskjell på ti hjemmekamper er 3,6 mål i snitt, det.

De siste to kampene har de også gått over 2,5 mål, og i tre av de siste fem. Den innflytelsesrike midtbanespilleren Ryan Tunnicliffe er skadet, mens Lasse Vigen Christensen er tvilsom. James Husband har forlatt klubben. Eks Aalesund-spiller Sakari Mattila er for øvrig også ute, uten at det bør ha for mye å si for målprotokollen.

Også Ipswich pleier å produsere målrike kamper, og er Championships tredje mest målrike lag med 2,8 mål per kamp i snitt. De har gått over i halvparten av sine kamper denne sesongen. Bortebane er de spesielt målrike, med 3,2 mål i snitt per bortekamp.

Larsen Toure er skadet for gjestene og har spilt fem kamper som angriper denne sesongen, ellers ingen betydelige fravær.

Her stinker det mål og 1,70 er bra odds på over 2,5 mål. Vi får da en deilig dobbelodds på 3,23.

Klikk her for å levere denne dobbelen!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag