Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Nedrykk to sesonger på rad?

Brommapojkarna og Mjällby spilte i Allsvenskan i fjor, men ligger nå sist i Superettan.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens oddstips 2: 
Portugal har et kjempelag på gang
V4 Visby:  En konge på Gotland

Tirsdagens oddsprogram består av kamper fra kvalifiseringen til Champions League og Europa League. Det er også fotball-VM for kvinner, finale i U21-EM, Copa America, Superettan og tennis fra Wimbledon på menyen.

Brommapojkarna - Mjällby H 2,10
Disse to endte henholdsvis sist og nest sist i Allsvenskan forrige sesong. Brommapojkarna tok bare 12 poeng, mens Mjällby endte på 29.

Ingen av lagene har taklet overgangen til Superettan godt, og før kveldens hengekamp ligger lagene sist. Eneste forskjell fra i fjor er at Mjällby nå er tabelljumbo.

Belinkinge-klubben har bare klart å skrape sammen 7 poeng på 14 kamper, og det er blitt tap i 11 av de siste 12 kampene.

Daniel Nilsson (midtbane) og Benjamin Annan Fadi (angrep) er ute med karantene i kveld.

Brommapojakarna har slitt økonomisk de siste par årene, og klubben mistet en rekke spillere både før årets sesong og før 2014-sesongen. Derfor må det ha vært gledelig for fansen å se at ledelsen tok seg råd til å hente inn Gefle-angriperen Emil Bellander på lån før kampen mot Frej sist.

21-åringen slo til på direkten og scoret ett mål i den meget viktige 4-0-seieren. Brommapojkarna har vunnet to av de tre siste kampene, og situasjonen er langt lysere enn den var tidligere i sesongen.

Gustav Magnusson er tilbake etter å ha sonet sist, men midtbanekollega Serge-Junior Martinsson Ngouali er ute med karantene. Filip Tronét (midtbane) og tidligere Tippeliga-spiller Fredrik Stoor er skadet.

Brommapojkarna har noe på gang, mens Mjällby er håpløst elendige om dagen. Når vi  også tar med hjemmefordelen, fremstår 2,10 i odds på H som et interessant spill.

Tipset kan leveres hos Norsk Tipping.

Kampstart: 18.00.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus