Svenske Ola Toivonen er en sentral spiller for Rennes.
Svenske Ola Toivonen er en sentral spiller for Rennes. Foto: PA Photos/Scanpix

Nedtur i fyrstedømmet

Monaco har et tøft kampprogram i det siste. Lørdag kveld tror vi laget går på en smell borte mot Ola Toivonen og meget formsterke Rennes.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Nå er det dags for QPR
Dagens oddsdobbel: Burnley var ikke ferdige
Tippetips: Liverpool kan ikke stoles på
Premier League: Oversikt skader/karantener
V75 Leangen: Dobbel sjuerpott
V5 Leangen:
Vorspiel med Brækken

Den norske fotballen er slutt for denne gang og dermed er det utelukkende internasjonal fotball som dominerer langoddsprogrammet lørdag. I tillegg er det en god del ishockey på programmet. Naturligvis er det også dueller fra verdenscupåpningen i Kuusamo og hoppdueller fra Ruka.

Vi kommer med tre oddstips denne lørdagen. En svært godt betalt dobbel og to singelspill. I tillegg til utførlig analyse av tippekupongen. Her skal det handle om dagens dobbel.


Rennes - Monaco H 2,60
Vi byr på det som kan være en skikkelig godbit fra Ligue 1 i denne kampen. Oppgjør mellom lag nummer sju og lag nummer åtte på tabellen i Frankrike.

Hjemmelaget er i knallform for tiden og står med 4-2-0 på sine seks siste seriekamper. Det har gjort at laget har tatt et solid byks oppover tabellen og hjemme på Stade de la Route de Lorient er fasiten 4-1-1. Tapet kom i en merkelig kamp mot Toulouse 23. september. Ellers er det kun Paris Saint Germain som har kommet herfra med poeng (1-1). Både svenske Ola Toivonen og brassen Pedro Henrique er tilbake fra skade/karantene.

Monaco tok en særdeles ufortjent seier borte mot Bayer Leverkusen i Champions League tirsdag. 1-0 seieren var totalt mot spillets gang og Monaco måtte stort sett forsvare seg. Har brukbare 3-2-2 på bortebane, men ikke bedre enn 0-3-0 på sine tre siste seriekamper. Det tette kampprogrammet tærer garantert på nå. Midtbanespilleren Bakayoko soner karantene.

Dette handler selvsagt om odds, og det er ikke lett å forstå hvorfor Monaco er satt til favoritt i denne kampen, 2,60 på at Rennes fortsetter oppturen må  da være spillbart her og blir et soleklart valg for oss lørdag kveld.