*Nettavisen* Sportspill.

Nedturen fortsetter for Millwall

Millwall-manager Ian Holloway har ikke hatt mange grunner til å smile de siste ukene. Foto: Jonathan Brady (Pa Photos)

Millwall har mer enn nok med bunnstriden i Championship om dagen og får det tøft i kveldens cupkamp mot godtgående Bradford.

14.01.15 14:13

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Oddstips 1:
Endelig seier for Getafe
Tippetips:
Vi garderer favorittene
Stafett skiskyting:
Marte må gjøre jobben
V76 Bjerke:
Westergaard leverer varene

Onsdagens langoddsprogram består i hovedsak av kamper fra cuper i England, Italia, Spania og Frankrike, men det er også verdenscup i skiskyting (stafett kvinner) på menyen.

HTML EMBED

Dagens oddstips 2

Bradford - Millwall H
HTML EMBED


Disse to spiller omkamp i FA-cupen etter at det første oppgjøret endte i en jevnspilt 3-3-thriller.

Bradford har vært i meget god form i vinter og stod med sju kamper på rad uten tap før det ble 1-2 hjemme mot Rochdale i helgen. Fikk en spiller utvist allerede etter 10 minutter, og bortelaget scoret først på overtid, så det var ingen svak kamp av Bradford.

Ligger fortsatt på femteplass i League One og kjemper om to ledige playoffplaser (MK Dons og Preston på de to andre plassene ligger ni poeng foran).

Forsvareren Andrew Davies og angriperen Billy Clarke har mistet et par kamper i det siste, men det er håp om at begge kan rekke kveldens kamp. Den innleide Sunderland-keeperen Jordan Pickford nektes spill i cupen av moderklubben, noe som betyr at Ben Williams står i mål. Midtbanespilleren Matty Dolaner skadet.

Millwall henger virkelig ikke sammen om dagen og står med fire strake tap i Championship etter at det ble tap for tabelljumbo Blackpool i helgen. Ligger tredje sist og har en vanskelig hjemmekamp mot topplaget Ipswich til helgen.

Laget har hentet fire spillere så langt i januar for å bedre situasjonen, men verken Paris Cowan-Hall, Dan Harding, Stefan Maierhofer eller Shaun Cumming er berettiget for spill i kveld. Forsvarerne Mark Beevers og Carlos Edwards og midtbanespilleren Nicky Bailey er ute med skader, mens den defensive spilleren Shaun Williams er suspendert.

Manager Ian Holloway var sjokkert over lagets forsvarsspill i det første møtet med Bradford, og laget har gått på flere stygge tap i vinter.

Millwall har mer enn nok med å prøve å klore seg fast i Championship, og vi tar en sjanse på at Bradford mobiliserer nok trøkk og entusiasme på hjemmebane til å vinne denne kampen.

Vinneren av kveldens kamp møter Premier Leagues serieleder Chelsea i neste runde. Det er nok en større gulrot for Bradford enn Millwall.

Vi spiller H til 2,20.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag