Foto: Marit Hommedal/SCANPIX

Nedturen fortsetter for Nesodden

Tabelljumbo Nesodden tar i mot et Førde-lag som er i toppform. Sjekk dagens oddstips.

Kommersielt

langoddsen finner vi kamper fra Adeccoligaen, Oddsen-ligaen, 3. divisjon, Toppserien, Island, Finland, Brasil, Argentina og Irland.

Dagens langskudd
Ålgård – Fana U 4.15

Ålgård (12.) greide endelig å bryte tapsrekken forrige helg i Egersund (7.). Hadde før det tapt fire strake, men Ålgård greide å holde Egersund til 0-0, og fikk dermed med seg ett poeng. Har vært helt ute av form, tapte alle sine kamper i mai, inkludert hjemme mot tabelljumbo Arendal. Kun vunnet to kamper, hjemme mot Arna-Bjørnar (5.), og Brann 2 (8.). Står med 2-0-2 på Ålgård stadion, tapene kom mot Arendal (14.) og Fyllingsdalen (4.). Kaptein Torger Motland (f) er tilbake fra karantene.

Fana har i likhet med dagens motstander bare syv poeng, ligger på plassen bak Ålgård med dårligere målforskjell. 2-1-5 totalt og 1-0-3 borte: vant over Brann 2 (10.), tapt for Arendal (14.), Vindbjart (1.) og Egersund (7.).

Det er to lag i poengnød som møtes. Ingen av dem har scoret i de to siste kampene, og dagens oppgjør kan også bli målfattig.

Norsk Tipping

Dagens avslag
HamKam - Strømmen H 1.30
Lagene tok hver sin seier på bortebane i fjor, og selv om HamKam er favoritter tror vi Strømmen kan være kapable til å ta poeng.

Dagens spill
172. Kristiansund BK – Kongsvinger
Nyopprykkede Krisiansund har levert en godkjent start på sesongen, innehar åttendeplassen med 4-2-4. Er inne i en dårlig periode med kun én seier på fem siste: vant over Ull/Kisa (14.) delte poeng mot Bryne (6.), men tapte for Bodø /Glimt (2.), Hødd (4.) og Mjøndalen (11.) Hjemme står de med 2-1-2, hvor de blant annet har slått Sandfjord (3.).

KIL på tiendeplassen har likhet med dagens motstander kun én seier på de fem siste: vant over Bryne (6.), delte poeng med Vard (15.) og Ull/Kisa (14.), mens det ble tap mot Ham Kam (5.) og Ranheim (1.). Er klart svekket bakover på banen; Espen Nystuen soner for det røde kortet han pådro seg mot Ull/Kisa, og Henry Shindika må stå over på grunn av tre gule. I tillegg er forstatt Gøran Wigum uaktuell. KIL starter for øvrig med 15 år og 308 dager gamle Adrian Ovlien (f/m) som midstopper. Eidskog-gutten blir dermed den yngste i nyere tid som får starte en kamp i norsk toppfotball. En spennende spiller vi garantert kommer til å høre mer om i fremtiden.

Begge lag er inne i en dårlig periode, men KIL har sentrale fravær som vil bli merket. Vi tror kampen i Kristiansund ender med hjemmeseier.

154. Nesodden - Førde
Den dårlige trenden ser ikke ut til å ha noen ende for Nesodden. Tapte nok en kamp forrige helg, Kjelsås ble for sterke og vant fortjent 2-1. Ligger fremdeles helt sist med to fattige poeng og 0-2-6. Kun tatt poeng borte mot bunnkollega Birkebeineren (12.) og Drøbak/Frogn (4.). Tapt sine fire siste og statistikken viser i tillegg at de scorer minst og slipper inn mest av alle (6-21). Eneste trøsten må være at det kun er tre poeng opp til sikker plass. Stiller med en meget ung tropp, og har mistet mange poeng på grunn av simple feil i år.

Førde har hatt en meget god start på sesongen, med tidligere landslagsspiller Alexander Ødegaard i spissen har laget inntatt en solid fjerdeplass. Laget fra Sogn og Fjordane har vært i meget god form den siste tiden, onsdag forlenget de seiersrekken til fire strake da Birkebeineren ble slått 3-1 hjemme etter scoringer av Alexander Ødegaard og Øystein Myrkaskog (2). Myrkaskog er Førdes toppscorer med seks mål, mens lagkaptein Vegard Gjermundstad danner et solid midtstopperpar sammen med Øistein Vetti.

Bortelaget har vunnet seks av sine åtte kamper denne sesongen, mens Nesodden har til gode å vinne. Vi tror Førde tar med seg tre nye poeng i dagens kamp.

154. Nesodden - Førde 2.75 4.10 1.75
172. Kristiansund BK – Kongsvinger 1.70 3.45 3.70

Total odds 2.98

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus