Paderborn's Srdjan Lakic soner karantene i kveldens bortekamp mot Duisburg. 
Paderborn's Srdjan Lakic soner karantene i kveldens bortekamp mot Duisburg.  Foto: Norbert Schmidt (Afp)

Nedturen fortsetter for oppkomlingen

Paderborn var på en overraskende gjestevisitt i Bundesliga forrige sesong, men rykket direkte ned igjen. Nedturen har fortsatt denne sesongen.

Kommersielt

Mandagens langoddsprogram er sterkt preget av at vi skal inn i en landslagsperiode og er derfor ikke veldig omfangsrikt. Noen kamper er det dog, blant annet den viktige OBOS-ligakampen mellom Fredrikstad og Bærum. I tillegg er det kamper fra Superettan, 2. bundesliga i Tyskland, Ligue 2 og noe ishockey.

Det ble en strålende lørdag for Nettavisens oddstips. Hovedobjektet Blackburn (2,15 i odds) og Stabæk gjorde jobben med stil borte mot Mjøndalen. Det ga to dobbeltreff til hhv 3,55 og 3,33 i odds. I tillegg infridde Angers (2,00 i odds) hjemme mot Bastia.

Søndag ble det dessverre stang ut på det meste, selv om vårt singelspill på Sampdoria (3,50 i odds) var godtgående lenge (ledet 1-0, men måtte nøye seg med 1-1).

MSV Duisburg - Paderborn H 3,00
To lag i skrøpelig form møtes i denne bunnkampen i 2. bundesliga. Nyoopprykkede Duisburg står uten seier på sine ni første seriekamper og har kun tatt to poeng. Presterte meget sterke 12-7-0 hjemme i 3. liga sist sesong, men står med 0-2-3 hjemme hittil denne sesongen. Er hardt plaget av skader, men det var tendenser til bedring borte mot Union Berlin sist selv om laget tapte 2-3. Var under 0-3 der, men klarte nesten å hente poeng. I siste hjemmekamp mot Eintracht Braunschweig ødela en utvisning like før pause (på stillingen 0-1) og det endte med 0-5.

Paderborn rykket ned fra Bundesliga i vår etter sin ene sesong på øverste nivå. Innledet med 2-2-0 på de fire første kampene i Bundesliga i fjor høst, men mistet formen etterhvert og avsluttet med 2-2-9 på de tretten siste kampene og endte helt sist. Har innledet svakt etter nedrykket og står med sju poeng og 2-1-6 på de ni første kampene. Vant borte mot Fortuna Düsseldorf i andre serierunde, men de tre neste bortekampene er alle tapt. Spissen Srdan Lakic ble utvist i sluttminuttene hjemme mot St. Pauli sist helg og soner følgelig karantene her.

Å sette penger på bunnlag er sjelden en gevinstgjørende strategi på Langoddsen. men når et bunnlag møter et annet bunnlag blir det jo en vinner noen ganger.

At bortelaget er satt til så klar favoritt her er ikke lett å forstå og før eller siden vil jo Duisburg måtte vinne sin første kamp for sesongen. 3,00 på at det skjer i kveld, må være et klart langskudd å sette denne mandagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus