*Nettavisen* Sportspill.

Nedturen fortsetter for Zucca

FIKK SEG EN TRYKK: Mats Zuccarello (til venstre) og New York Rangers fikk en skikkelig trykk hjemme mot Montreal Canadiens sist. Foto: Bruce Bennett (Afp)

I kveld møter New York Rangers rival Boston Bruins til et oppgjør som vil gå hardt for seg.

27.11.15 10:12

Det er en rekke spennende oppgjør fra forskjellige ligaer denne fredagen, i tillegg til full Thanksgiving-runde i NHL.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips:
Hull vinner over opprykksrivalen
Langskudd 1:
Real Betis tukter Levante
Langskudd 2
: Lyon går fra nedtur til nedtur

TV-kampene: Dette er helgens oversikt

V65 Jarlsberg: Høitomt har spillernes tillit
V65 Solvalla:
Jackpotlunsj på Solvalla
V5/V4 Øvrevoll:
Lorden innfrir på Øvrevolls sesongavslutning

Gårsdagens oddstips begynte strålende da Krasnodar slo Dortmund 1-0 til 3,80 i odds, men de tre siste endte dessverre uten tilbakebetaling.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 18.55.
Boston Bruins - New York Rangers, H 2,35
.

Endelig er det mulig å se New York Rangers og Mats Zuccarello spille uten å ødelegge døgnrytmen fullstendig! Dropp er klokken 19.00 i kveld og oppgjøret vises på Viasat Hockey.

Bruins har startet sesongen helt ok, og har ikke imponert voldsomt. Men den sviktende formen til Rangers, samt hjemmefordel for Bruins, gjør sitt til at vi går for hjemmeseier i denne. I tillegg hadde Boston en god trend mot Rangers forrige sesong og vant to av tre oppgjør.

Boston kommer fra fire strake seire - de to siste borte etter henholdsvis straffeslag og forlengning. Hjemme har de ikke hatt veldig bra uttelling denne sesongen, med 4-6 etter ordinær tid og enda ett tap etter straffer.

Forsvarer Kevan Miller har mistet de siste fire kampene grunnet skade, men var tilbake i full trening torsdag. Målaktene Tuuukka Rask og Jonas Gustavsson har fått mye av æren for de fire strake seirene. David Pastrnak og Chris Kelly er skadet.

Tapte stort
Rangers har hatt en formsvikt de siste kampene, selv om de har klart å karre til seg noen seiere, fikk de en solid nedtur hjemme mot topplaget Montreal Canadiens sist. Gjestene ga seg ikke før det stod hele 1-5 og eneste lyspunkt var Rick Nash' femte scoring på tre matcher.

Spillet sitter virkelig ikke for tiden og de har vunnet med underlegen skuddstatistikk flere ganger.

- Vi er ett steg bak, ubesluttsomme og det gjelder hele laget. Vi må finne tilbake til vårt A-game, sier forsvarer Dan Girardi til Daily News.

Ingen fravær hjelper imidlertid gjestene.

Fredag tror vi nedturen fortsetter for Zuccas lag, i bortemøtet mot Bruins som begynner klokken 19 norsk tid - det må være lov å droppe Dagsrevyen i dag. Vi spiller H til 2,35 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag