SKJEBNEKAMP: Åge Hareide reiser til Irland med håp om VM-billett.
SKJEBNEKAMP: Åge Hareide reiser til Irland med håp om VM-billett. Foto: Îlafur Steinar Gestsson (NTB scanpix)

Nervepirrende drama for Åge Hareide

Hvem av Irland og Danmark kommer til å tørre å ta risiko i denne playoffreturen?

Kommersielt

Tirsdagens langoddsprogram er rikholdig, men det er langt mellom høydepunktene. Vi kan trekke frem full runde i GET-ligaen, Norges kamp mot Slovakia i Bratislava, U21-herrenes kamp mot Irland og Danmarks VM-playoff mot irrenes seniorlandslag.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Svake Norge sliter igjen

V4 Boden: Godbiter blir servert i Boden

Mandag ble også en nedtur, med bom på det eneste tipset.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Irland - Danmark, U 2,80.

Første kamp endte 0-0 og det er duket for et virkelig nervepirrende drama i denne returkampen. For hvem vil egentlig tørre å ta risiko? Irland vet at hvis de slipper inn mål må de selv score to, danskene har faktisk størst grunnlag for å våge noe offensivt.

Vertene spilte som ventet en svært defensiv kamp i Parken og begrenset danskenes målsjanser til et absolutt minimum. De fikk betalt med 0-0 og er normalt hjemmesterke, i kvalifiseringen klokket de inn på middelmådige 2-2-1, dog, med utrolige 4-2 i målforskjell.

David Meyler returnerer til laget, ellers ingen endringer hos hjemmelaget.

Skuffet
Danskene er nok ikke spesielt imponerte over egen innsats lørdag, selv om Hareide før kampen meldte at han ville akseptere et 0-0-resultat. Nå vil de få muligheten til å ligge bakpå og utnytte kontringsmulighetene sine, vel vitende om at ett bortemål trolig er nok til å sende dem til VM.

Bortelaget har spilt et par svært bra kamper på reisefot etter sommeren og slått både Montenegro og Armenia med solid stil.

0-0 i første kamp inviterer ikke akkurat til sjansefest i dette oppgjøret. Vi spiller U til 2,80 og håper for Hareides del at det blir 1-1.

Klikk her for å levere

!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør