Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen gir deg gratis travtips

Du blir flådd av mange travaktører. Nettavisens tips er både gratis og gode.

Travtips på nettet er i ferd med å bli big business, og du kan risikere å betale flere hundre kroner for tips til en helt vanlig V5-omgang.

Tipstelefonene er heller ikke billige, og med en minuttpris på 13 kroner blir det fort kostbart dersom du skal få med deg alle forslagene per telefon.

Nettavisen har ingen planer om å gjøre travmagasinet om til en betalingstjeneste. Vi fortsetter dermed å gi deg gratistips til de fleste norske løpene – slik vi har gjort i over to år nå.

De minste tipsene i pluss
I fjor gjorde Nettavisens traveksperter Pål Jensen og Håkon E. Hansen det imponerende godt på de minste tipsforslagene til rundt hundrelappen. Etter 590 ekspertforslag i 2008 ble det et overskudd på hele 22.148 kroner - eller 37%.

Det betød at hver satset hundrelapp i snitt ga 137 kroner tilbake (mens gjennomsnittsspilleren kun kan regne med å få 65 tilbake - en gedigen forskjell).

Våre tips er ferske, og daglig vil du finne våre V5-tips til løpene på kvelden senest kl.10.00. Nettavisen har også fullt fokus på det svært spennende DD-spillet hver dag, og de gangene vi finner noe spillbart vil et slikt spill bli lagt ut før kl. 14.00.

Tips til lørdagens V75-løp blir publisert klokken 11 hver fredag. Som en ekstra service til våre lesere legger vi i våre artikler inn nyttig info og aktuelle linker til dagens løp - slik at du får alt samlet på et sted.

Spill på Nettavisen
Dersom du er fornøyd med tipsene, trenger du ikke å gå i kiosken for å levere spillene. Nettavisen er nettkommisjonær for Norsk Rikstoto, og du kan spille ved å trykke på spillboksene oppe til venstre i denne artikkelen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Hos Nettavisen kan du også kjøpe Lyntoto eller levere dine egenkomponerte bonger. Det tar bare etpar minutter å registere seg som Nettavisenspiller.

Les mer om Lyntoto her.