Nettavisen satte 687-oddser

Det var jackpot i trippelspillet på Biri i kveld, og de som fulgte vårt ekspertforslag kunne gange innsatsen med over 20.

Kommersielt

For andre gang denne uken var det jackpot i supertrippelspillet. På tirsdag var vi svært nære å sette trippelen på Forus, men i kveld ble det fullklaff.

Vi valgte å spille favoritten 3 Carpe Annynova og Olav Mikkelborg som vinner, men spilte tre outsidere på andreplass. Vi mente hardt betrodde Towanda og Debbie Scot ville få problemer fra sine trange startspor.

Det ble helt riktig da favoritten var tidlig i tet, mens både Towanda og Debbie var borte direkte. 31-oddseren 11 Caitlin Ås var en av våre andrehester og ellevtevalget angrep fra tredje utvendig på siste bortre, og holdt sterkt til annen. Vi spilte alle hestene på tredjeplass så dermed var trippelen i boks. Det passet perfekt at 9. valget 5 Kicking Promessa spurtet inn til tredjeplass.

Oddsen ble hele 687.68 noe som betød at de som kjøpte vårt spilleforslag til 330 kroner kunne hente 6.876 kroner.

Interessen for dagens jackpottrippel var enorm siden det lå drøye 133.000 ekstra i potten. Omsetningen stoppet først på 516.987 kroner, og det betød at man betalte ut over 95% av dagens omsetning tilbake til spillerne. Forrige fredag var supertrippelomsetningen under 130.000, så det er ingen tvil om at jackpot og dermed økt tilbakebetaling stimulerer spillerne. Det samme skjer i V75-spillet, men pålangtnær så mye som vi opplever i trippelspill.

Kveldens løp på Biri fikk ellers gode V5-vinnere i Valentino Jago/Lars Anvar Kolle, Prins Zevs/Kristian Bjørnerød samt Playful og Geir Vegard Gundersen som enkelt tok seg av Dagens Dobbel første avdeling fra tet.