*Nettavisen* Sportspill.

Nettavisens eksperter i knallform!

Foto: hesteguiden.com

Håkon Einar Hansen spilte inn over kr 100.000 på Bjerke i går. Er det din tur til å vinne i kveld?

21.01.10 18:47

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Fantastiske tips!
Nettavisenes travekspert Håkon Einar Hansen var i sitt ess på Bjerkei går, og vi må si at bankeren på Petula Santana i finalen var en riktig perle (og han var ikke gått fra vettet...hehe! Totalt innspilt på våre spilleforslag denne herlige onsdagen ble til slutt fantastisk flotte 106 606 kroner, og vi satser mot nye gevinster på Bergen Travpark i kveld!

Krøsus er ikke noe lyn fra start, men kusken er ikke bekymret av den grunn:

- Med bare ni hester i feltet så kommer normalt åpningen uansett. 1 Krøsus i V5-3 har overbevist i de siste startene på sprint. At distansen er 500 meter lengre ser jeg bare på som en fordel. Jeg forstår de som bruker min hest som banker, avslører Svein Ove Wassberg overfor Nettavisen, og vi garderer følgelig ikke!

I V5B lanserer vi en frekk bankerkandidat i form av 5 Eng Støvern i den tredje avdelingen, og vi tror en etterlengtet seier kan være innen rekkevidde i kveld, når den formtoppede krabaten nå har svært gunstige forutsetninger!

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Pappa Ove med en vinner?
-5 Uppercut Flevo kjempet helhjertet mot sylhvass motstand i V75 på Forus lørdag. Da travet han utvendig for lederen hele veien. Han ble sliten på de siste meterne, men får uansett pluss i margen. Nå er motstanden enklere. Svein Ove Wassberg tror senior tar seg av V5-1.

- ”Uppercut’en” er veldig god fra start og tar trolig teten. Da vinner han, sier Svein Ove. 2 Rousseau Detain holder sterk form. Ble speedet ned sist, men får mer enn godkjent for innsatsen den dagen. 7 Moon Dreamer er sikkert forbedret med løp i kroppen, og er snakk om en tidlig gardering.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong for A-spillet her.

Klikk på bildet for å forstørre.

V5-2A: 8 Løngspretten vinner trolig uten galopp. Han er dog usikker, og garderinger er nødvendig. 5 Iben H er relativt travsikker, og scorer på det. Holdt bra sist. 9 Balderflya er i fremgang. 4 Mannen trener positivt, og er en liten fidus.

V5-4A/V5-1B: 6 Schutora er rask fra start, og fra tet tror vi hoppa vinner. 4 Husanguten er hovedopponenten. Solid form, og god på distansen. Se opp for en feilfri 5 Uni Pia. Hun er svært kapabel, men galoppene kommer tett som hagl. Feilfritt kjemper hun garantert i toppen. 8 Elve Prinsen er en vriompeis, men på en god dag kan han overraske.

V5-5A/V5-2B: 1 Mira Frontline trener veldig lovende. I et ikke alt for sterkt selskap skal vinnersjansen være bra. 5 Explosive Nala så strålende ut i hurtigarbeide sist uke. Se opp! 3 Felicia’s Girl er på gang, og karrierens første fulltreffer kan være innen rekkevidde i et optimalt løp. 6 Tass De Royal vinner ikke på bestilling, men han er sikker og stadig på trippelen. Bør ende i toppen igjen. 10 Thoj Story innledet lovende. Litt rusk i maskineriet i det siste, men kan fort være tilbake nå.

V5-3B:5 Eng Støvern jager sin første seier på veldig lenge, og vi tror han trekker det lengste strået mot slett motstand. Frekk bankerkandidat. 4 Lykkesiv er blant de bedre. Har fart og styrke til å stikke av med hovedgevinsten. 6 Søndre Prinsen er variabel, men er aktuell på en god dag. 2 Dagsvinni rader ikke opp, men Austevoll-hoppa har en korrekt oppgave.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong for B-spillet her.

Klikk på bildet for å forstørre.

V5-4B: 7 Starelv Kvikk får et frekt vinnertips. Han har hatt mye uflaks i løpene, og med litt mer ”stang inn” kan det gå veien i kveld for Landaas-traveren, som kommer ut etter pause. 8 Tøffe Toft blir favoritt. Komplisert startspor, men styrke og form som gjør at han skal regnes. 6 Kremson får Tengsareid som makker, og den kapable krabaten var positiv etter tøft løp sist. 4 Sør Svarta er Jan Erik Landaas sitt valg i løpet. Er i outsidergruppen sammen med 1 Sibbe og 9 Leite Blesen.

V5-5B: 10 Montana F.H. blir rundens største favoritt i B-spillet. Kapasitetsmessig er det liten tvil, men vi advarer for at den seiersvante seksåringen er hissig og tidligere har slitt med voltestart. 9 Santiago er veldig kjapp på volte, og er en klar utfordrer. 8 Hobo Crown og 7 Traffic Light er øvrige objekter.

Fantastiske tips!
Ja, Nettavisenes travekspert Håkon Einar Hansen var i sitt ess på Bjerkei går, og vi må si at bankeren på Petula Santana i finalen var en riktig perle (og han var ikke gått fra vettet...hehe! Totalt innspilt på våre spilleforslag denne herlige onsdagen ble til slutt fantastiskt flotte 106 606 kroner, og vi satser mot nye gevinster på Bergen Travpark i kveld!

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Bergen Travpark har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 80, 420 og 768 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre V5B-forslag på hhv 120, 540 og 960 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bergen Travpark på nrk.no nett-tv i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag