*Nettavisen* Sportspill.

Nettspillet som alle digger

Foto: (Crestock.com)

Spillet alle vil spille, er både enkelt og vanskelig på en gang.

21.05.10 15:22

Spillet Amazing Adventures er den utpekte favoritten blant Nettavisens nettspill. Har du endå ikke prøvd det, anbefale vi deg å gjøre det nå.

Det å spille nettspill og utfordre de små grå er nemlig både sunt og morsomt (les mer her).

I Amazing Adventures er det om å gjøre, på kortest mulig tid, å finne forskjellige gjenstander som er skjult i bildet. Det høres kanskje enkelt ut, men det er vanskeligere enn man skulle tro. Objektene er nemlig godt skjult i grafikken, og du har ikke mer enn 6 minutter å klare det på.

Spillet er gratis å spille og fordi det rangeres som et ferdighetsspill, kan du også vinne ekte penger. Hvem stikker av med premiepotten?

Klikk her for å spille!

Ting å merke seg
Øvelse gjør mester! Jo mer du øver, jo enklere blir det å vinne. Vær nøye når du klikker, fordi du får poengstraff hvis du bommer.

Prøv å finne mer enn ett objekt før du klikker på dem, slik at du får en god hastighetsbonus. Klarer du deg uten å bruke «hint» sparer du 500 poeng.

Andre populære spill:
UNO
Freecell
Scrabble
Bejeweled 2
Mahjong

Vinn penger på kabal
Ettersom King kun formidler ferdighetsspill, har du altså mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten. Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Størrelsen på jackpottene varierer, og for tiden er den største potten (i kabalen Freecell) på hele 138 240,- Forrige uke ble det delt ut over en halv million krobner i spillet Majhong..

Nettsamfunn
King er mer enn bare et nettsted der du kan spille ferdighetsspill. Det er også et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Våre spillsider finner du på: www.nettavisen.king.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.