*Nettavisen* Sportspill.

Newcastle endelig på vinnersporet

Newcastles Georginio Wijnaldum jubler etter seieren mot Liverpool. Foto: Andrew Yates (Reuters)

Newcastle har trøblet voldsomt denne sesongen, men har kommet på rett kjøl. Lørdag tror vi på tre nye poeng hjemme mot Aston Villa.

19.12.15 09:08

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1:
Leicesters superduo betyr målgaranti
Oddstips 2:
Spansk dobbel til tre ganger pengene
Oddstips 3:
Willian gjør det igjen
Tippekupong:
Bonuspotten skal ut
Skiskyting:
Schempp i monsterform
TV-kampene:
Slik ser du helgens fotballkamper
V75 Bjerke lørdag: Dobbel sjuerpott med verdensstjernen
V5 Bjerke lørdag:
Gundersen har mer på lager
V65 Forus lørdag kveld: Buer har ikke gitt opp

Ny bra dag for Nettavisen/Sportspills oddstips fredag, selv om handicapspillet på Norge røk. Vinnertips på Lund Svindal (2,00), herlig skiskytingsdobbel med duellseire til Dahlmeier og Hildebrand til 2,8 i odds og singelspill på Nice til 2,12 i odds, sørget for solid pluss i regnskapene. Det var tredje dag på rad med fint pluss.

Lørdagens langoddsprogram er spekket med godbiter. Klubbfotballen ruller over hele Europa og i tillegg er det masse herlig vintersport på menyen på dagens langoddsprogram.

Newcastle - Aston Villa H 1,85
Det har vært en skuffende sesong for Newcastle, men det virker som Steve McClaren har fått fart på mannskapet sitt. Newcastle ligger i skrivende stund på 15. plass i Premier League med 16 poeng på 16 kamper. Det så lenge bekmørkt ut for Newcastle, men etter tre seiere på de siste fem kampene ser det langt lysere. Enda mer imponerende er det at to av seierne har kommet mot Liverpool (2-0 hjemme)og Tottenham (2-1 borte).

Georginio Wijnaldum er mannen å se opp for for Aston Villa. Nederlenderen er klubbens toppscorer med syv mål denne sesongen.

Mens det nå er lys i tunnelen for hjemmelaget, ser det helsvart ut for Aston Villa. Klubben fra Birmingham innehar sisteplassen i Premier League, med fattige seks poeng på 16 kamper. Nyansatte Remi Garde har en tøff jobb med å få Aston Villa-skuta på rett kjøl.

Aston Villa har bare vunnet én kamp denne sesongen, og har sluppet inn hele 30 mål.

1,85 på at Newcastle tar sin tredje strake seier er klart godkjent odds og spilles.

Bastia - Reims H 2,25
Vi kombinerer Newcastle-seier med en kamp fra Ligue 1 i Frankrike. Bastia er historisk et av de aller mest typiske hjemmelagene i Frankrike og ditto svake borte. 5-0-4 på hjemmebane og 0-4-5 på bortebane er en veldig god indikasjon på det. Står med variable 2-3-2 på de sju siste seriekampene og 2-0-2 på de fire siste hjemmekampene. Hjemmetapene har kommet mot formlagene GFC Ajaccio og Monaco. I kveld returnerer både Cahuzac og Danic etter karantener, og det ser bra ut med mannskapet.

Motstander Reims har tre spillere ute med karantene i kveld, og er ikke noe stort bortelag (2-2-4). Tre av de fire siste borte er tapt, og laget er altså svekket av karantener i kveld.

2,25 på hjemmeseier til Bastia i kveld er sprek odds og kombineres med seier til Newcastle. Det gir oss en dobbelodds på 4,16.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.