*Nettavisen* Sportspill.

Newcastle kobler opprykksgrepet

TILBAKE: Toppscorer Dwight Gayle er tilbake for fullt mot Aston Villa i kveld. Foto: Owen Humphreys (Pa Photos)

Møter et Aston Villa i rett og slett udugelig form.

20.02.17 12:31

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 2: Gytkjær & co. har startet redningsaksjonen
V64 Mantorp (frist19.25): Eventyrlig jackpot med 7 MILL EKSTRA
V65 Leangen:
Mer suksess for Blekkan
Ski-VM: Her er den store øvelsesoversikten
Lotto lørdag: Mann vant 16,5 millioner

Søndagens tips avsluttet en fin uke med et solid overskudd. Av fire tips gikk to inn, singelen på Montpellier hjemme mot Saint-Etienne til 2,15 ganger pengene og dobbelen med Valencia og Bordeaux til flotte 3,98 i totalodds.

Uke syv ble dermed en flott uke, med 124,8 % tilbakebetaling på totalt 28 oddstips. Dette førte samtidig februarregnskapet opp i grønt, med 104,9 % tilbakebetaling på totalt 74 tips så langt.

Mandagens langoddsprogram bærer preg av at helgen er over, men noen godbiter finnes det. Newcastle tar imot Aston Villa i Championship, lille Sutton skal prøve seg på Arsenal i FA cupen - blant noe annet.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Newcastle + Under 2,5 mål i Málaga - Las Palmas, samlet odds 2,47.

Begge disse kan singelspilles om du ønsker det.

Newcastle - Aston Villa, H 1,50
Vi gikk mot Newcastle forrige tirsdag, da de gjestet Norwich. Men seige Newcastle hentet seg inn og berget 2-2, ligaens toppscorer Dwight Gayle kom tilbake etter fem kamper på sidelinjen og de overtar tabelltoppen med seier i kveld.

Vertene har hatt noen glipptak på hjemmebane, men 10-1-4 er like fullt solide tall. Forrige hjemmekamp slo de Derby 1-0.

Nevnte Gayle er trolig tilbake fra start i dag. Isaad Hayden, Vurnon Anita og Rolando Aarons er eneste skadefravær.

Aston Villa fikk et massivt oppsving like etter Steve Bruce ble ansatt, men nå er de tilbake i det gamle sporet sitt. Faktisk plukker ingen færre poeng enn Villa for tiden, de har fire tap på rad og ett fattig poeng på de siste seks kamper. Og på bortebane har de fire tap på rad, som har forverret bortestatistikken til elendige 2-5-9.

Faktisk er de ikke helt trygge fra nedrykksstriden - playoff kan de bare glemme. Backene Neil Taylor og James Bree er tvilsomme, Mile Jedinak er trolig med etter fem kamper på sidelinjen. Spissen Libor Kozak er skadet og mister resten av sesongen.

Ingen tvil om hvilket lag som er i best form her og Newcastle burde vært større favoritt. Vi backer det klart beste laget og 1,50 er helt grei odds på H.

Under 2,5 mål i Málaga - Las Palmas, 1,65
Her møtes to lag i elendig form. Málaga står med tre poeng på de siste seks og har gått under 2,5 mål i fire av de siste fem kamper - og uten å score mer enn ett mål i noen av disse. Vertene står også uten scoring på sine to siste hjemmekamper og har gått under 2,5 på de siste tre hjemme.

Totalt har de gått over i halvparten av sine 22 kamper, og i fem av ti hjemmekamper.

Las Palmas har også tapt seg den siste tiden, med fire poeng på de siste seks kamper. Ligger i et ingenmannsland og kommer ikke til å gå hverken opp eller ned i stor grad.

7-2 er fordelingen i favør under 2,5 de siste ni ligakamper og fire av de fem siste bortekamper har endt under 2,5 mål. Totalt har også de under 2,5 mål i halvparten av sine 22 kamper.

Trenden er klar: her møtes to lag som sliter foran mål og som har vært innvolvert i en klar overvekt av målfattige kamper den siste tiden. Derfor spiller vi under 2,5 mål til 1,65 i odds, noe som gir odds 2,47 i totalodds for denne favorittdobbelen.

Klikk her for å levere!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag