Ernest Asante (her for Stabæk i en Tippeligakamp mot Viking) har gjort suksess i danske Nordsjælland.
Ernest Asante (her for Stabæk i en Tippeligakamp mot Viking) har gjort suksess i danske Nordsjælland. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Nordsjælland har brukt vinteren godt

Nordsjælland med velkjente Ernest Asante som en av profilene, har troppen intakt etter vinterpausen i Danmark.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips skiskyting: Norges stafettjenter kan overraske
Oddstips Bundesliga: Leverkusen har viktigere ting å tenke på
Oddstips VM storslalåm: Hirscher skal ha gullet
VikingLotto: Hordalending vant 12,7 mill onsdag
V75 Biri: Magnus Teien Gundersen dominerer i V75
V65 Jarlsberg:
Kanonfin V65-omgang i vente
V64 Kalmar: Stor jackpotomgang med 1,2 mill ekstra
V65 Solvalla:
Flott Vallalunsj med godbiter

Vi har en strålende sportshelg foran oss og allerede fredagens langoddsprogram byr på en rekke godbiter. Det er VM i storslalåm for herrer i St. Moritz og i Hochfilzen er det klart for kvinnenes VM-stafett i skiskyting. På fotballfronten er det klart for dansk superliga igjen med to kamper på menyen fredag. Ellers er det Bundesliga, Serie A. La Liga og Ligue 1 på menyen.

FC Nordsjælland - Lyngby H 2,10 (spillestopp kl 17.55)
Etter en lang vinterpause er det på'an igjen for den danske superligaen denne helgen og fredag er det to kamper på menyen, der denne kampen er først ut.

Nytt for sesongen i den danske superligaen er at de seks øverste lagene går til et eget sluttspill. FC Nordsjælland ligger på 9. plass og har fem poeng opp til sjetteplassen og den er altså innen rekkevidde. Farum-klubben har kommet seg helskinnet gjennom vinterens transfervindu og stort sett fått beholde sin tropp. Trener Kasper Hjulmand har en  skadefri tropp til rådighet, men Victor Nelsson og Christian Køhler soner begge karantene.

Velkjente David Nielsen har gjort en flott jobb med Lyngby som overvintret på en meget sterk 5. plass og det er fire poeng ned til Horsens på 7. plass. Dog var det rusk i maskineriet før vinterpausen og Lyngby tok kun fire poeng på de fem siste seriekampene (1-1-3). Scoret faktisk bare to mål på disse fem kampene.

FC Nordsjælland har sett bra ut i treningskampene før denne kampen og vant bortemøtet i høst mot Lyngby 1-0. Er normalt stødige på hjemmebane og spilles til 2,10 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør