*Nettavisen* Sportspill.

Norge jakter hoppgullet

Anders Jacobsen fikk den fjerde plassen på det norske laget som skal kjempe om gullet i lagkonkurransen lørdag ettermiddag. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Sist gang Norge ble verdensmester i laghopp var i VM i Falun i 1993. Lørdag tror vi historien kan gjenta seg og setter pengene på norsk gull.

28.02.15 07:54

Sportspills meny lørdag:
VM 30 km: Therese kan bli VM-dronninga
Oddsdobbel 1: Stoke holder koken
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
Oddsdobbel 2: En gammel storhet jakter opprykk
Tippetips: United må slå tilbake
V75 Bjerke lørdag: Nettavisen jaktet ny supergevinst
V5 Bjerke: Silje den klare V5-bankeren

Lørdagens langoddsprogram er spekket med interessante objekter og det spilles klubbfotball over hele Europa. I tillegg er det 30 km fellesstart for kvinner i ski-VM. et meget spennende hopp-VM for lag. og en spennende lagsprint for kombinertgutta. Ihvertfall i to av øvelsene stiller Norge med klare gullambisjoner, mens det er litt mer uvisst hva Moan og Klemetsen kan få til i kombinert.

Nettavisen Sportspill har satset hardt på ski-VM og har alliert seg med Petter Soleng Skinstad som oddsekspert under hele mesterskapet. Soleng Skinstad er aktiv langrennsløpet og representerer Team Veidekke Innlandet, et av Norges Skiforbunds regionlag. Han ble nummer 20 på 15 kilometeren under NM og nummer 21 på 30 km fellesstart og og konkurrerte i Skandinavisk Cup i nettopp Falun i begynnelsen av januar i år.

Torsdag traff vi på en solid hoppduell til flotte 3,42 i odds og fredag ble det klaff for vår stafettdobbel til drøye 2 ganger pengene.

HTML EMBED

Vinner VM hopp lagkonkurranse - Norge - 1,85
Lørdag ettermiddag skal hopperne gjøre sin siste øvelse når lagkonkurransen

Klikk på bildet for å forstørre.

Anders Jacobsen fikk den fjerde plassen på det norske laget som skal kjempe om gullet i lagkonkurransen lørdag ettermiddag. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

for menn skal avvikles i den store VM-bakken. Lagkonkurransen i hopp har vært veldig dominert av Østerrike som faktisk har sju VM-gull på rad. I år er det ventet at gullkampen vil stå mellom Tyskland og Norge. Tyskland har verdensmesteren Severin Freund, de har Richard Freitag, de har Markus Eisenbichler og de har Michael Neumayer.

Norge stiller med Anders Jacobsen (foretrukket fremfor Johan Andre Forfang), Anders Bardal, Anders Fannemel og Rune Velta. Det er et meget sterkt lag, og vi har Norge som gullfavoritter i denne konkurransen.

Neumayer er et usikkert kort for Tyskland og selv om Severin Freund var i en helt egen klasse i den indviduelle konkurransen torsdag, mener vi Norge har et jevnere lag.

1,85 på at Norge tar VM-gull for første gang på 22 år, er spillbart i våre øyne og blir vårt foretrukne valg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag