Gå til sidens hovedinnhold

Norge kan overraske

Drillos unge og spennende tropp er ikke sjanseløse i Sør-Afrika.

Sportspills meny tirsdag
V4 Eskilstuna: En tikkende formbombe!

Lunsjtrav Bjerke: Frode åpner dagen!
V65 Jägersro: Vinn eller forsvinn
V5 Forus: Wiig-show på Forus
Ligacup: Overraskelsen Bradford

Langoddsen innleder med ishockey fra våre naboer i øst, Russland og Finland, og etter hvert vår egen GET-Liga, og objekter fra Sverige, Tyskland og Tsjekkia. Fra fotballens verden tilbys vi spansk og italiensk cup, Bradford mot Aston Villa i den engelske ligacupen, samt en del fotball fra nedover i de engelske divisjonene. Klokken 19.30 møter det norske herrelandslaget Sør-Afrika til privatkamp.

Det ble en ny, god dag for oddstipsene i går, med treff på dagens spill Rayo Vallecano til 2,15 og langskuddet Rögle til 2,30 (oddsen ble satt ned etter hvert).

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
44. Sør-Afrika - Norge B 3,10

Privatlandskamp. Drillo har ikke med noen utenlandsproffer, men mye ungt og spennende i troppen denne gangen. André Hansen, Fredrik Semb Berge, Mohammed Fellah, Jørgen Horn, Ruben Kristiansen, Yann-Erik de Lanlay og Marcus Pedersen kan debutere på landslaget, enten i kveld eller mot Zambia senere i uka. Som han selv sier så er det spennende med debutanter, men det er vel så spennende å se dem som har fått en kamp eller to med flagget på brystet, men som ennå ikke er etablerte på laget (Søderlund, Berget og andre).

Sør-Afrika innleder Afrikamesterskapet hjemme mot Cape Verde-øyene den 19. jaunar, og vil sikkert bruke denne kampen til å teste ut alternativer. Sør-Afrika er vertsnasjon for mesterskapet. Akkurat hvem Bafana Bafana stiller med fra start, vet vi ikke, men bare syv av spillerne i troppen spiller utenfor hjemlandet. Sør-Afrika har tapt for både Polen og Zambia i treningskamper nylig, og så voldsomt sterke er de ikke. Norges unge og ukjente krefter blir lett undervurdert her, og kan overraske. 3,10 på Norge er et spennende langskudd.

61. Bradford City - Aston Villa U 3,40
Engelsk ligacup, semifinale, kamp 1 av 2. Bradford har slått ut Wigan og Arsenal på veien hit, og er inne i en slags cup-rus der formen i League Two er dalende, mens fokus er rettet mot kveldens kamp. Skal Bradford overraske igjen, må det skje i kveld, på Coral Windows. Returoppgjøret blir antagelig veldig tøft, og Bradford må gi alt for et positivt resultat i første kamp.

Aston Villa slo ut Ipswich av FA-cupen på lørdag, de har fått en del offensive muskler på banen igjen med Bent, N’Zogbia og Agbonlahor tilbake i kampform. Her er antagelig Benteke med også. Villa vet at de har en returkamp på hjemmebane i bakhånd, i kveld handler det om å sikre et greit utgangspunkt. Bradford på maks volum hjemme skal klare å gjøre dette jevnt, samtidig som uavgjort er akseptabelt for Aston Villa. Vi må sette en innsats på U til fine 3,40 når forutsetningene er slik.

Dagens avslag
59. Luton - Barrow H 1,30

Engelsk Conference. Luton innfridde som langskudd til 3,20 hjemme mot Wolverhampton i FA-Cupen lørdag. Når de i dag, tre dager senere og fortsatt i gledesrus, møter bunnlaget på femte nivå, er oddsen 1,30 på hjemmeseier. Barrow vant som store outsidere borte mot habile Gateshead på forrige reise, og de har tatt fire av sine totalt fem seire på bortebane. Dette laget trives best når de er outsidere og spiller borte, uten press. Luton har 6-2-3 hjemme totalt. Vi har sett det før, et lag nede i divisjonene gir maksimalt i cupen og detonerer en bombe, men har brent alt kruttet og tryner i ligaen etterpå. 1,30 på Solbakken-dødaren i dag er uaktuelt hos oss.

Dagens spill
Norge og uavgjort i ligacupen er fine langskudd. Det spilles også et spennende oppgjør i GET-ligaen, og det blir grunnlaget for dagens spill.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

21. Frisk Asker - Lillehammer
GET-Ligaen. Frisk er så gode denne sesongen at de kan slå hvem som helst i GET-Ligaen. Nå har de vunnet fire på rad, borte mot Stjernen og Tønsberg, og hjemme mot Rosenborg og Stavanger Oilers. Frisk har sjanse på en 4. plass i serien, noe som vil være et flott utgangspunkt for sluttspillet. De er svakere hjemme enn borte, mens de har vunnet ni bortematcher etter tre perioder, har de bare vunnet fire hjemme. 4-4-6 er tallene hjemme etter tre perioder. Men når man slår Oilers 6-2 nylig, kan man slå de fleste.

Bryan Marshall er ute, og det har etter hvert blitt klart at det kommer til å vare. Derfor har Frisk hentet inn svensken Johan Erkgärds som erstatter, på kortidskontrakt. Han har spilt for Frisk tidligere og han gjør comeback i kveld.

Lillehammer ligger an til å kjempe om 4. plassen med dagens motstander og Sparta. Det blir nok Sparta som tar den, men foreløpig er det åpent. Mellom hjemmeseire mot Tønsberg, Rosenborg og Vålerenga har Lillehammer tapt borte mot Sparta og Oilers. Det er gjerne slik at Lillehammer lykkes bedre på hjemmebane enn borte, så også denne sesongen. 5-0-10 på bortebane.

Bakken har vært skadet en stund og er trolig ute igjen. Medby har mistet noen kamper grunnet sykdom, og vi vet ikke om han rekker denne.

Lillehammer har vunnet 3-1 her og 5-2 hjemme mot Frisk hittil denne sesongen, begge ganger som favoritter. I dag kan vi ikke se at Lillehammer skal være favoritt, Frisk er i siget og har muskler til å slå hvem som helst for tiden, og Lillehammer er ikke helt samme lag på bortebane. Det kan bli jevnt, men 2,25 er så fin odds på hjemmeseier at vi må spille denne singelen. 100 kroner innsats, spillefrist klokken 18.25.

21. Frisk Asker - Lillehammer 2,25 4,10 2,05

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill