Nora Mørk er en av nøkkelspillerne på det norske laget.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Nora Mørk er en av nøkkelspillerne på det norske laget. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Norge med full gass mot Romania

Norge møter Romania i håndball-VM i kveld og er storfavoritter. Nettavisen tror på mange norske mål.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1: Lazio i trøbbel
Oddstips 2: Midtjylland har havarert
Oddstips 3: En real risikodobbel
LunsjV5 Bjerke: Gundersen har bankeren
V65 Klosterskogen: Vi åpner med to bankere

Det er full runde i Europa League denne torsdagen, sammen med norsk, svensk og amerikansk hockey.

Onsdagen ble en godkjent oddsdag for Nettavisen, og Gent leverte hjemmeseier til 2,25 i odds. Langskuddet på Leverkusen var absolutt verdt et forsøk hjemme mot Barcelona, men tross store sjanser for Leverkusen det siste kvarteret endte kampen 1-1.

Merk at spillestopp på dette dobbelforslaget allerede er kl 15.55 pga av tidlig kampstart i kampen Kasakhstan - Russland.

Norge - Romania - Norge over 27,5 mål - ja 1,80
Håndball-VM i Danmark ruller på for fullt og i kveld spiller Norge sin fjerde av fem gruppespillkamper. Åpningstapet mot Russland, gjør at det blir svært vrient å vinne grupp for Norge og siste gruppespillkampen mot Spania kommer til å bli svært avgjørende. I kveld skal det normalt bli enkel seier mot Romania (norsk seier står til 1,30 i odds), men vi hefter oss ved et spill på antall norske mål. Over 27,5 mål skal det være gode muligheter for og Norge er garantert opptatt av vise seg frem fra en best mulig side og spille på seg ytterligere selvtillit før kampen mot Spania. 1,80 på at Norge scorer 28 mål eller mer i kveld spilles.

Kasakhstan - Russland (handikap fulltid 19-0) - B 1,85
Et svært naivt Kasakhtan ble kontret i senk av Norge tirsdag og tapte 19-40. Dagen før ble det 20-36 tap for Romania, og i åpningskampen mot Spania ble det 10-31. Både mot Norge og Spania har altså laget tapt med 21 mål, og sterke Russland som står med full pott hittil (26-25 mot Norge, 28-26 mot Spania og 45-18 mot Puerto Rico) har altså slått både Norge og Spania. Russisk seier med mer 20 mål eller mer gir likevel svært fristende 1,85 i odds. Håndball er naturligvis ikke matematikk, men denne oddsen er spillbar.

All den tid Norsk Tipping ikke tilbyr singelspill på antall mål Norge scorer i kveld, drar vi oss med handicapspillet på Russland og får en totalodds på 3,33.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør