*Nettavisen* Sportspill.

Norsk suksess i Linköping

SUKSESS: Dan Tangnes er ukjent for mange, men oppnår meget imponerende resultater i svenske eliteserie. Foto: Radek Petrasek (CTK / NTB scanpix)

Nordmannen Dan Tangnes trener den svenske SHL-klubben Linköping med bra suksess. Onsdag tror vi på hjemmeseier mot formsvake Ørebro.

30.12.15 09:58

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1: Liverpool-flopp leverer i Spania
Tippetips: Ingen walkover for Liverpool
V76 Bjerke:
Millionbonus med Hamre i hovedrollen
V4 Bergsåker: Flott V4-omgang onsdag
TV-fotball/streaming:
Slik er romjulsmenyen

Årets nest siste dag står foran oss og på Langoddsen, er det kampen mellom Sunderland og Liverpool som er det største høydepunktet for oss nordmenn. Men det spilles også full serierunde i La Liga og både Real Madrid og Barcelona er i aksjon. I tillegg er det masse ishockey på listen i dag, deriblant full runde i svensk eliteserie og i norsk eliteserie. Det spilles også NM-finaler i håndball for både kvinner og menn i kveld.

Linköping - Ørebro H 1,65 (spillestopp kl 18.55)
Linköping med nordmannen Dan Tangnes (her kan du lese et lengre intervju Nettavisens sportsjournalist Anders Bakkerud Larsen gjorde med Tangnes tidligere i høst) som hovedtrener ligger på 4. plass i SHL når sesongen er drøyt halvspilt. Innledet det hektiskt romjulsprogrammet med å tape 1-3 borte for Brynäs 2. juledag, men slo tilbake med overbevisende 7-2 hjemme mot Rögle to dager senere. I den forrige hjemmekampen (12/12) ble bunnlaget Karlskrona slått 6-1. De tre foregående hjemmekampene ble faktisk alle tapt etter forlengning. Har vært ustabile denne sesongen, men har en solid offensiv.

Etter fem strake tap ble det endelig en seier for Ørebro igjen mandag, da ekstremt bortesvake Modo (kun vunnet en bortekamp denne sesongen). Seiersmålet (2-1) kom i aller siste spilleminutt. Fire av de fem siste bortekampene er tapt.

Linköping er det beste laget av disse to, og spilte på seg selvtillit i mandagens storseier. 1,65 for hjemmeseier er ikke veldig gavmildt, men det er greit i en dobbel.

Brynäs - Djurgården H 1,80 (spillestopp 18.55)
Oppgjør mellom et sterkt hjemmelag og et ditto svakt bortelag. 8-4-2 for Brynäs hjemme denne sesongen, og det er altså etter ordinær tid. Det er meget sterke hjemmetall og laget har forwarden Anton Rödin leder også poengligaen i SHL (34 poeng totalt).

Normalt hjemmesterke Djurgården skuffet hjemme mot Färjestad mandag foran et utsolgt Hovet (over 13 000 tilskuere), og tapte 1-3. Borte har laget tapt tre av sine fire siste, og det er på hjemmebane Petter Thoresen og hans lagkamerater er klart best.

Det bør være bra sjanse for hjemmeseier dette og 1,80 er grei odds på denne romjulsonsdagen.

Det gir oss en hockeydobbel fra SHL til 2,97 i totalodds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag