*Nettavisen* Sportspill.

Northug vrakes igjen

Nettavisens oddsekspert tror Marcus Hellner banker Petter Northug på dagens OL-sprint.

11.02.14 15:30

Interessen for oddsspill på vinteridretter har økt kraftig de siste årene, og under OL i Sotsji har Nettavisen som mål å levere markedets beste tipsforslag for leserne.

Klikk her for å se oddsene på samtlige dueller søndagens OL-øvelse. (Velg de øvelsene du vil se oddser på til venstre i menyen)

I perioden 7. til 23. februar kommer derfor undertegnede å la travet "seile sin egen sjø" for å kunne konsentrere seg fullt og helt om å gi leserne gode spillobjekter fra Sotsji.

Vraket Northug tidligere
I introen til OL ble jeg sitert på at "Jeg kommer til å være «nådeløs» mot underbetalte norske favoritter og heller gå etter utenlandske vinnere når jeg får teften av gode spill". Og til dagens sprint i Sotsji har jeg teften av noe slikt.

Lørdag lanserte jeg Martin Johnsrud Sundby som mitt hovedspill i 30 km skiathlon mot Petter Northug. Til vidunderlige 2,20 i odds var det egentlig ingenting å lure på, og Martin vant da også duellen soleklart.

Tirsdag tilbyr Norsk Tipping 11 dueller i herrenes sprint og Petter Northug er i to av dem. Blant annet mot Marcus Hellner og Petter er satt til nitriste 1,55 i odds mot formsterke Marcus Hellner.
Den kjøper jeg ikke i det hele tatt.

Verken Petter Northug eller Marcus Hellner har levert sterke resultater i sprint denne sesongen, men det ingen tvil om at det er Hellner som har vist form. Helgen før OL startet var det verdenscup i italienske Toblach, og der endte Petter på 29. plass. Marcus Hellner kom seg ikke engang til finalen og endte på 55. plass.

Dagen før var det 15 km klassisk og der endte Hellner på 3. plass, mens Petter ble nummer seks. Lørdag bekreftet Marcus Hellner formen da han etter en strålende finish tok sølvmedaljen og Hellner utfordret gullvinner Dario Cologna mot mål den dagen. Sist gang denne øvelsen var på VM/OL-programmet var under Oslo-VM i 2011 og hvem vant den øvelsen? Det var Marcus Hellner.

Hellner i kanonform
Petter er selvsagt farlig å utelukke i hvert eneste skirenne han deltar i, men Petter så ikke bra ut i sluttfasen av lørdagens 30 km. Marcus Hellner har vist kanonform i det siste og er altså gullvinner fra Oslo i denne øvelsen.

Jeg ønsker nordmenn all heder og ære og flest mulig gullmedaljer til Norge. Men dette handler om oddsspill og i denne duellen er klar verdi å spille Marcus Hellner til 2,10 i odds.

Spilleforslag 1 tirsdag (spillestopp kl 11.20):
Petter Northug - Marcus Hellner 1,55 - 2.10
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag