Foto: Chris Radburn / Pa Photos

Norwich må angripes

Det er ingen grunn til å tro at Tottenham prioriterer ligacupen, og da skal Norwich spilles til strålende odds.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag:
Tippetips midtuke: Chelsea vil ha hevn
Oddstips 1: Sandnes Ulf kjemper for livet
V65 Bjerke: Jackpot med 1,7 millioner kroner ekstra i sekserpotten

Onsdagens langoddsprogram er svært innholdsrikt og byr på flere flotte objekter. I England skal det også i kveld spilles ligacup, mens det også spilles cupfotball i Spania, Tyskland og Frankrike. I Italia spilles det seriefotball og her hjemme er det en svært viktig hengekamp mellom Sandnes Ulf og Tromsø. Totalt er det 54 spilleobjekter å bryne seg på.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Parma - Roma
Hvordan Norsk Tipping og bookmakerne kan ha hawaiilaget Roma som favoritt i denne kampen er en gåte for undertegnede. Roma klarte altså å rote bort en 2-0 ledelse hjemme mot bortesvake Udinese lørdag og tapte 2-3. Nå har riktignok Roma fine 3-0-1 på bortebane, men Parma er ingen sinke på eget gress og har ikke tapt hjemme 2-2-0. 2,65 for hjemmeseier er vårt soleklare valg i denne kampen og et av flere svært interessante langskudd denne onsdagen.

Djurgården - Syrianska
To serierunde gjenstår i Allsvenskan og formløse Djurgården har ingenting å spille for. Ligger på 8. plass med sine 36 poeng og har åtte poeng ned til Sundsvall på kvalik. Etter en veldig lang periode uten tap, står Djurgården med meget svake 1-1-5 på sine sju siste og seieren kom mot fortapte GAIS det laget måtte ha hjelp av en utvisning for å få mål. Syrianska tok et fortjent og viktig poeng borte mot ggulljagende AIK søndag, men har kun to poeng ned til Sundsvall på kvalikplassen. 1-3-2 på de seks siste og har altså all motivasjon i verden før kveldens kamp. 3,40 for borteseieren her er også et svært spennende langskudd onsdag.

Dagens avslag
Liverpool - Swansea
1,40 på hjemmelaget som garantert gjør en del endringer i sin oppstilling i kveld. Det er like uvisst hvordan Swansea stiller, men det er heller ingen tvil om at Michael Laudrups mannskap er i stand til å true Liverpool selv på Anfield. På en flott spille-onsdag er dette definitivt et av de aller dårligste objektene.

Det er storveis jackpot i V65 på Bjerke i kveld og nesten 1,7 millioner ekstra i sekserpotten. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillboksen under.

Dagens spill
Norwich - Tottenham
Det lysne så smått bortom fjellan, synger Terje Tysland på en av hans mest kjente låter og det er vel en passende beskrivelse for Norwich i øyeblikket. Etter å ha tatt en meget fortjent 1-0 seier hjemme over Arsenal for halvannen uke siden, fulgte Norwich opp med et sterkt bortepoeng mot Aston Villa lørdag. Er dermed avansert til 16. plass på tabellen med sine sju poeng etter totalt 1-4-4 på sine ni første seriekamper.

Tottenham på sin side ble hardt presset i 2. omgang borte mot Southampton søndag, men red av stormen og vant 2-1. Det var viktig etter det forsmedelige 2-4 tapet hjemme for Chelsea helgen før og dermed har Tottenham vunnet fem av sine seks siste seriekamper og er oppe på en flott fjerdeplass på tabellen.

Norwich har ikke gjort noen bravader i ligacupen de siste tre sesongene og dette er første gang når åttendedelsfinalen de siste sesongene. Tottenham er som kjent også opptatt med Europa League uten at laget har prioritert den cupen veldig høyt. Tottenham var i samme runde i sesongen 2009/10, men røk da ut i denne runden. De to foregående sesongene har Tottenham røket ut tidlig, trolig en sammenheng med at laget har vært i Champions League og Europa League da. I kveld er det helt sikkert at Dembele, Assou-Ekotto, Scott Parker og Younes Kaboul ikke er med og i tillegg varsler manager Andre Villas-Boas mange endringer i startoppstillingen.

Norwich-manager Chris Houghton har garantert hovedfokus på ligaen, men har ikke varslet noen spesielle endringer til kveldens kamp og når kvartfinalen venter vinneren av denne kampen får vi tro Norwich går for fullt i kveld. Norwich slo et toppet Arsenal særs fortjent i serien for halvannen uke siden, og hvorfor skal da ikke laget være i stand til å slå et redusert Tottenham.

Oddssetterne ser ikke ut til å følge det resonnementet og Norsk Tipping tilbyr storfine 3,95 i odds på Norwich-seier etter ordinær tid. Den oddsen kan ikke stå urørt og vi går til lukene. Kampen kan naturligvis spilles som singel og vår innsats er 100 kroner som vanlig.

Spilleforslag 2 onsdag (spillestopp kl 20.40):
Kamp 69. Norwich - Tottenham 3,95 3,25 1,70
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus