Jordan Rhodes og Blackburn fikk ingen god start på Championship-sesongen. I kveld er det første runde i ligacupen.
Jordan Rhodes og Blackburn fikk ingen god start på Championship-sesongen. I kveld er det første runde i ligacupen. Foto: Joe Giddens (Pa Photos)

Ny cupfiasko for Blackburn?

Den falmende klubben er blitt slått ut av ligacupen i første kamp tre år på rad.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens single:
Blackpool har ingen interesse av ligacupen
Dagens dobbel: 
Har vunnet 20 av de 22 siste
V4 Lindesberg:    Leif blir nøkkelkusk
V5 Forus:   Wilma med årets første?
V65 Kala:   Sagholen er i flyten

Tirsdagens oddsprogram er i sterk grad preget av cupfotball. Både i England og Frankrike spilles første runde i ligacupen, og i Europa er det supercup-finale mellom Barelona og Sevilla.

Det har vært noen fine dager for undertegnedes oddstips, med treff på fem av de fem siste anbefalingene (siste singel torsdag kveld, singel og dobbel fredag, og to singler mandag.)

Langskudd: Blackburn – Shrewsbury B 3,95
Blackburn har overgangsforbud grunnet økonomiske problemer, og sommeren har derfor ikke vært noen fest for fansen.

Ut har gått profiler som Tom Cairney, Joshua King og Rudy Gestede, mens spissen Bengali-Fodé Koita (Caen) og Danny Guthrie ser ut til å være de to mest spennende nykommerne.

Mandag ble Modou Barrow hentet på lån fra Swansea, og det er mulig at spissen går rett inn på kveldens lag.

Blackburn er tippet et godt stykke ned på tabellen, og sesongen ble åpnet med 1-2-tap hjemme for Wolverhampton.

Ligacupen har ikke vært en prioritert turnering for Blackburn de siste sesongene, og tre år på år på rad er det blitt tap i første kamp (0-1 hjemme mot Scunthorpe første runde forrige sesong, tap på straffer borte mot Carlisle i første runde året før og 1-2-tap borte mot MK Dons i annen runde for tre år siden.)

Midtbanespilleren Chris Taylor er eneste mann på skadelisten, men det er ventet at manager Gary Bowyer gjør en del endringer på laget.

Shrewsbury åpnet også med 1-2-tap på hjemmebane i League One i helgen (mot Millwall). Klubben endte på annenplass i League Two forrige sesong og rykket dermed direkte opp.

Som om ikke det skulle være minneverdig nok, ble sesongen enda større ved at laget kom helt til fjerde runde i ligacupen. Blackpool, Leicester og Norwichble slått ut før det som skulle bli vinnerne av turneringen, Chelsea, ble for sterke.

Midtbanespilleren James Wesolowski og forsvareren Nathaniel Knight-Percivaler ute med skader til kveldens kamp.

Micky Mellon tar trolig ligacupen meget seriøst også i år, og han forteller til klubbens hjemmeside at trenerteamet har studert Blackburn helt siden det ble kjent hvilket lag som ble motstander i første runde. Trolig stiller han med et toppet mannskap.

Blackburn kommer trolig til å ha mer enn nok med Championship denne sesongen, og vi ser ikke for oss at klubben skal ta ligacupen mer seriøst enn det som har vært tilfelle de siste sesongene. Et heltent Shrewsbury er ikke uten vinnersjanser.

B til 3,95 i odds kan testes som et langskudd med moderat innsats.

Kampstart: 20.45.

 Ukens oddsprogram finner du her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus