*Nettavisen* Sportspill.

Ny lunsjtriumf?

Foto: hesteguiden.com

I går på Bjerke vant Per O. Midtfjeld med evig unge Lill Adolf, og vi tror ikke den dyktige Østfoldingen tar turen til hovedstaden forgjeves i dag heller.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

I den tredje avdelingen setter Midtfjeld seg nemlig opp bak svært lovende 5 Markus Hastrup, og vi har god tro på at han innfrir med storfavoritten. I lunsjen sist var Jeppe Hastrup-sønnen totalt overlegen på fine 18.2 som vår banker for dagen, og det så ut til å være mer å gå på ved den anledningen. Vi fikk dog ikke inntrykket av at det her er snakk om en utpreget sprinter som det bare var å gi full gass med fra start, men 5-åringen er trolig mer enn god nok til å avgjøre løpet til sin fordel via den tunge veien. Dagens konkurrenter har ikke skremt vannet av noen før, og selv med dagens største favoritt i boet kan det fort bli fine penger i en rebus som er alt annet enn lettløst.

En vinner direkte?
I den andre avdelingen sender Frode Hamre ut 5 Magnifique S.E., og med positive treningsrapporter i ryggen skal den kapable Love You-datteren tilmåles solide vinnersjanser. 4-årshoppa hang ikke helt sammen i aksjonen under fjoråret, men en lengre treningsperiode kan ha gjort godt. I en feilfri utgave lar hun seg neppe beseire, men vi vil gjerne se hoppa i aksjon før vi lar henne stå alene på noen av våre spilleforslag. Tilbake etter pause kommer duoen 1 No Limitation og 9 Inanui As, og på sitt beste skal de regnes langt fremme i et løp som dette.

Åpent
Det er slett ikke lett å plukke vinnerne i de tre øvrige avdelingene, og at det dukker opp en smell eller to er vi ikke fremmed for. I V5-innledningen er 6 Sir Prize klart mest spennende på kryssene som en foreløpig 19-prosenter. Starchip Enterprise-sønnen er vant til å møte klart bedre hester enn dagens konkurrenter, og formen er litt bedre enn raden.

Vi støter på et ruglete løp for kaldblodshester i lavt grunnlag i den fjerde avdelingen, og at favoritten 9 Smedbalder er snakk om en klink vinner er vi så langt fra sikre på. Dagens korte distanse er trolig ingen fordel for den litt usikre Bokli Balder-sønnen, og vi garderer bredt. 11 Gjerdingen var positiv etter litt pause sist, og Haaps Rolan-sønnen må regnes tidlig sammen med 12 Finalen. Sistnevnte gjør en meget spennende start etter lang pause, og dersom den fartsfylte 4-åringen har lagt av seg noen av sine nykker etter å ha mistet sine mer edle deler legger han fort et felt som dette på rygg.

Klikk på bildet for å forstørre.

I V5-finalen har vi klart mest tro på en duo som kommer fra de bakre regioner i form av 9 Magpie M.M. og 10 Pocket Plus. Førstnevnte kommer tilbake etter litt pause med nyladede batterier, og Comets Tail-datteren som har vært matchet i veldig tøffe omgivelser hele veien bør ha et bra bud på den gjeveste sjekken her. Sistnevnte går stadig fine løp, og med fine rygger fra start bør det være duket for en fin reise for Sugarcane Hanover-sønnen ved denne anledningen.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 378 og 1176 kroner.

Kjøp en bong og se løpene LIVE på NRK2 kl. 13.30-14.30!

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.