Liverpool's Roberto Firmino gratuleres av lagkamerat Mohamed Salah etter en av sine to scoringer i bortemøtet mot Brighton i helgen.
Liverpool's Roberto Firmino gratuleres av lagkamerat Mohamed Salah etter en av sine to scoringer i bortemøtet mot Brighton i helgen. Foto: John Sibley (Reuters)

Ny målfest med Liverpool

Liverpool pøser inn mål for tiden og det meste tyder på målfest når laget tar imot Spartak Moskva onsdag.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddsdobbel: Ny målfest med Liverpool
Oddssingel 1: City har kun fokus på United
Oddssingel 2: Napoli kan miste motet
Tippetips: Siste sjanse til å ta bonuspotten
V4/V5 Jägersro: Sesongavslutning på Jägersro

Onsdagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i de åtte Champions League-kampene som spilles i den sjette og avgjørende runden i gruppespillet. I tillegg til dette er det også fem kamper fra håndball-VM som spilles i kveld. På ishockeyfronten er det kamper fra KHL, fra Hockeyallsvenskan og fire NHL-kamper natt til torsdag.

Liverpool - Spartak Moskva over 3,5 mål - 1,85 (spillestopp kl 20.40)
Formsterke Liverpool med 16 poeng på sine seks siste seriekamper og formidable 19-3 i målforskjell. Ligger på 4. plass i Premier League med totalt 29 poeng. Men rotet vekk 3-0 ledelsen i den forrige gruppespillkampen borte mot Sevilla og måtte nøye seg med 3-3. Det betyr at laget med tap her og med Sevilla-seier borte mot Maribor, faktisk ryker ut av sluttspillet. Det omvendte oppgjøret i Moskva endte 1-1. Bortsett fra Matip og Clyne, kan Klopp mønstre et veldig bra lag.

Fire strake seire i den hjemlig russiske serien for Spartak Moskva som innehar 4. plassen der med 34 poeng (åtte poeng opp til serieleder Lokomotiv Moskva). Kun tre seire på bortebane, men de seirene har kommet i løpet av de fire siste bortekampene. 1-1 borte mot Maribor og 1-2 tap mot Sevilla i de to foregående bortekampene i gruppespillet. Giorgi Jikia er tilbake fra endt karantene, men utover dette mangler Spartak tre-fire skadde spillere.

Liverpool er normalt veldig sterke hjemme på Anfield, og bortelaget må vinne. Her blir det målrikt og vi setter pengene på at kampen går over 3,5 mål til 1,85 i odds.

FC Porto - Monaco HUB pause - H 1,60 (spillestopp kl 20.40)
Rutinerte Porto åpnet gruppespillet med å tape 0-3 hjemme for Besiktas, men har tatt seg sammen og foran den avgjørende og siste gruppespillkampen, har Porto alt i egne hender. Seier og tre poeng her gir avansement til sluttspillet. Midtbanespilleren Sergio Oliveira soner karantene i kveld, men han er ikke blant de som har spilt mest for Porto denne sesongen. Utover Oliveira har Porto få mannskapsproblemer.

Monaco har ikke klart å levere i denne gruppa og står med fattige to poeng etter de fem første gruppespillkampene. Kan ikke bli treer i gruppa heller og har med andre ord svært lite å spille for og i tillegg en del skader i mannskapet sitt.

Porto har årevis med erfaring på dette nivået og alt annet enn hjemmeseier her, vil være meget overraskende. 1,30 på hjemmeseier kan egentlig ikke brukes til noe som helst. Vi høyner risikoen noe og spiller helmotiverte Porto til å lede også ved pause, til mer spennende 1,60 i odds. Kombinert med over 3,5 mål i Liverpools kamp, får vi en totalodds på 2,96.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør