*Nettavisen* Sportspill.

Ny manager-effekten hjelper Fulham

NY FULHAM-SJEF: Maccabi Tel Aviv-sjef Slavisa Jokanovic er plutselig blitt Fulham-sjef. Foto: Valentyn Ogirenko (Reuters)

Slavisa Jokanovic har kommet inn for Fulham og jakter seier på direkten.

Det er mange spennende objekter å velge i fra tirsdagens langoddsprogram. Utfor for herrer kjøres i Italia, slalåm for kvinner i Østerrike og hoppuken tar av i Oberstdorf. I tillegg spilles en rekke britiske fotballkamper, med Leicester - Manchester City som høydepunktet.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Endelig er Leeds på vei opp
Oddstips 2:
Nå rakner det for Leicester
Hoppuketips:
Forfang leder an norsk hoppeventyr

TV-oversikt: Slik ser du ukens fotballkamper
Skaderapport:
Disse mister ukens Premier League-runde

V5A Bjerke: Aarlie har lunsjbankeren
V65 Forus:
Småfrekk V65-banker
V4 Färjestad:
Mjølnerud utfordrer favoritten

Dagens dobbel 2, innleveringsfrist klokken 20.40.
Fulham + over 2,5 mål i Leicester - Manchester City, samlet odds 2,85.

Fulham - Rotherham, H 1,90
Det lå i kortene etter syv kamper uten tap, Fulham behøvde friskt blod på trenerbenken. De har riktig nok møtt en rette solide lag i denne perioden med tap, nesten alle topplagene har stått på motstatt banehalvdel de siste ukene.

Uansett: Maccabi Tel Aviv-sjef Slavisa Jokanovic har tatt over roret og skal lede laget for første gang her i dag. Spillerne vil utvilsomt bli motivert av byttet, slik det ofte er med lag i motgang.

Hjemmelaget har 3-4-4 på hjemmebane denne sesongen, en av de svakeste statistikkene i Championship. De sliter også med en del skader, dog ingen på spesielt viktige spillere: Ryan Tunnicliffe vil dog bli savnet på midtbanen. Ellers er Jack Grimmer, Sakari Mattila (ja, han), George Williams og Marcus Bettinelli skadet for hjemmelaget.

Rotherham skal ha ære for å ha plukket en del poeng i det siste, senest med hele 4-0 over Bolton på Boxing Day. Motstanden de har møtt er imidlertid så som så, og det er den solide hjemmeformen som gjør at de har fire seire de siste syv.

Gjestene er virkelig horrible på reisefot og står med 2-1-8 og fattig ni scorede mål på bortebane denne sesongen. Argument nok for å angripe H, det.

Gjestene må klare seg uten Leon Best og Simon Lenighan, som knapt har spilt denne sesongen. Den viktige forsvareren Lewis Buxton er tvilsom, det samme er forsvarskollega Stephen Kelly.

Ny manager for Fulham betyr forhåpentligvis ny giv, vi backer uansett hjemmelaget til 1,90 i odds og kombinerer det med målfest i Leicester.

Over 2,5 mål i Leicester - Manchester City, ja 1,50
Leicester er fortsatt det mest målrike laget i Premier League med et målsnitt på 3,44 per kamp. De har gått over 2,5 mål i hele 13 av 18 kamper denne sesongen, til tross for at det bare ble 1-0-tap på Anfield.

Selv om hjemmelaget så slitne ut mot Liverpool, vet vi at de er kapable til å score både ett og to mål mot dette Manchester City-laget, som også savner kaptein og stopperkjempe Vincent Kompany.

Hjemmelaget har totalt 16-13 i målforskjell på hjemmebane i åtte kamper, noe som gjør at de snitter godt over 2,5 mål i sine hjemmekamper. Forrige hjemmekamp endte det 2-1 over Chelsea.

Gjestene er på sin side målrike som få de også, men det er spesielt på hjemmebane. Borte er de faktisk blant de mest målfattige lagene i ligaen, noe de motbeviste i 1-2-tapet for Arsenal forrige bortekamp. Boxing Day-kampen deres endte med jubel, målfest og 4-1 mot Sunderland. Der ledet de 3-0 før halvtimen var spilt.

Om Jamie Vardy spiller eller ikke, kan ha betydning for dette spillet. I skrivende stund er han regnet som svært tvilsom til kamp grunnet feber.

Over 2,5 mål ligger uansett i luften og spilles til 1,50 i odds. Totaloddsen blir da 2,85 på et par favorittutfall.

Klikk her for å levere denne dobbelen!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.