Foto: Joanathan Moscrop / Ap

Ny nedtur for franske stjerner?

Frankrike og Ghana møtes til dyst i U20 VM i Tyrkia. Sjekk dagens oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny fredag:
V4 Årjäng: Olav tar for seg

På en rolig fredag finner vi kun U20 VM og norsk 3. divisjon på langoddsen.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Racing Club de Avellaneda - Unión de Santa Fe
Argentina, Primera Division. Racing Club ligger på 8. plass med 7-5-6 og 26 poeng. Spiller mye uavgjort hjemme på (3-5-1), og er det laget som har stått for de mest målfattige oppgjørene på hjemmebane (9-5). Har to seiere på rad, men står med variable 3-3-3 på de ni siste.

Unión de Santa Fe hadde en begredelig start på sesongen, lå lenge helt sist uten seier. Og selv om de kun har klatret to plasser opp, plukker de i det minste poeng jevnt og trutt. Spiller mye uavgjort (3-8-7), men de fleste har kommet på hjemmebane med 1-7-1. Borte har det gått verre, 2-1-6, og laget er naturligvis underdogs i dagens kamp.

Forrige sesongs oppgjør endte med 1-3 tap hjemme for Racing, mens det ble 1-1 borte. Unión spiller mye uavgjort, og selv om de fleste har kommet på hjemmebane, bør poengdeling være innen rekkevidde i dagens kamp.

18. Racing Club - Union de Santa Fe 1.45 3.40 5.20

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag
Frankrike - Ghana H 1.60
Frankrike og Ghana møtes til dyst når U20 VM sparkes i gang i Tyrkia. Frankrike har de mest kjente navnene med Paul Pogba i spissen. Ladet opp til VM med å spille 2-2 mot Colombia, men hadde før det fire seiere på rad i vennskapskamper. Ghana ser også ut til å ha et godt lag på gang; spilte seg helt frem til finalen i Afrikamesterskapet, hvor de tapte mot Egypt på straffespark. Mesterskap byr alltid på overraskelser, og det er godt mulig den kommer allerede i dag.

Dagens spill
Storhamar – Fart
3. divisjon. Begge lag er nyopprykket, men bare Storhamar ser ut til å kunne hevde seg i avd. 3. Hjemmelaget står med fine 5-0-1 på hjemmebane, kun tapt for Alvdal (6.), og selv om det har gått tyngre borte (0-1-4), virker de solide på Prestrud kunstgress. Ligger foreløpig på 8. plass med 16 poeng, og vunnet tre av sine fire siste.

Fart ser ut til å ha betydelig større problemer med å tilpasse seg 3. divisjonsspill; ligger på nedrykk og tallene viser 2-2-7, hvorav seierne kom tabelljumbo Tangmoen og Skjetten (11.). Har i tillegg sluppet inn flest mål, alle tre bunnlagene har 40 baklengs. Scorer heller ikke all verden, 17 mål er nest færrest i avdelingen. Ikke vunnet siden begynnelsen av mai; var tegn til forbedring med 1-1 hjemme mot Lillehammer (5.), men forrige helgs kamp endte med 0-6 tap borte for Sverresborg (10.).

Storhamar har plukket jevnt med poeng på hjemmebane, mens Fart ser ut til å slite både hjemme og borte.

Frøyland – Lyngdal
Det er jevnt i avd. 6, serieleder Jerv har skaffet seg en luke på 5 poeng, men fra Klepp på 2. til Frøyland på 7. skiller det bare tre poeng. Frøyland har tatt brorparten av poengene sine på hjemmebane; hvor de står med 4-0-1; slått blant annet sterke Jerv (1.) og Vigør (4.), mens tapet kom mot Sandnes Ulf 2 (5.).

Lyngdal rykket opp fra 4. divisjon etter å ha scoret 121 mål på 26 kamper. Levert en godkjent start på sesongen, ligger på plassen bak dagens motstander med 2 poeng mindre, men med én kamp mer spilt. Står med 4-1-5 totalt og 2-0-3 borte: tapt for Klepp, Start 2 (10.) og Sandnes Ulf 2, slått Vigør og Donn (12.). Scorer bra med mål, men ser ut til å spille med mye risiko, bare Vigør og tabelljumbo Flekkefjord har flere baklengs.

Nykommeren Lyngdal har slått bra i fra seg så langt, men Frøyland er et godt hjemmelag og er rettmessige favoritter i dagens kamp.

8. Frøyland – Lyngdal 1.75 4.50 2.35
6. Storhamar – Fart 1.65 4.50 2.55

Total odds 2.89

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus