*Nettavisen* Sportspill.

Ny nedtur for Mourinho

Jose Mourinho viste seg ikke fra sin beste side da Chelsea tapte 1-2 for Sunderland i helgen. Vi tror ikke portugiseren kommer til å være blidere etter kveldens Champions League-møte med Atletico Madrid. Foto: Philip Brown (Reuters / NTB scanpix)

Vi tviler sterkt på at kveldens kamp i Champions League blir minneverdig for Chelsea.

25.04.14 09:45

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips:
Reading fikk hjelp
V65 Forus:
Vrien jackpotomgang
V64 Axelvalla:
Majoren til Flemming
V5 Drammen:
Faksen styrer showet i lunsjen

Det ble strålende avslutning på påsken for Sportspills oddstips, med fullklaff på begge doblene - til henholdsvis 3,17 og 2,51 i odds - og treff på ett av to singelspill. Nå tar Jens Friberg seg noen velfortjente fridager, og Kurt Leirvåg og Thomas Gulbrandsen har tipsene frem til helgen.

Champions League-semifinalen mellom Atletico og Chelsea er selvsagt kveldens mest interessante kamp, men det er også matcher fra Championship og norsk fotball på oddmenyen.

Dagens spill
Atletico Madrid – Chelsea H 1,85

Det er bare å ta av seg hatten for Atletico Madrid. Selv om laget har en tynnere tropp enn de andre topplagene i Europa, og også et mannskap som har mindre erfaring med å kjempe om de gjeveste trofeene, fortsetter maskineriet å kverne og kverne uten slitasje.

Kvartfinalene mot Barcelona var et meget imponerende stykke lagarbeid, og de 20 første minuttene i hjemmekampen er kanskje den beste prestasjonen vi har sett av et klubblag denne sesongen.

Hovedstadslaget har også stø kurs mot sitt første seriegull siden 1996. Etter at semifinalebilletten i Champions League ble sikret, er det blitt 2-0-seire mot Elche og Getafe, og Atletico ligger fire poeng foran Barcelona når gjenstår fire serierunder. Real har en hengekamp og kan komme tre poeng bak.

Arda Turan har kunnet gjennomføre treninger i det siste, og den viktige kantspilleren ser ut til å bli klar. Forsvareren Javi Manquillo er også friskmeldt. Dermed kan suksesstreneren Diego Simeone velge fra en så godt som skadefri tropp.

Chelsea slet mer for avansementet enn Atletico, men tok seg videre på bortemålsregelen mot PSG etter å ha tapt bortemøtet 1-3. Laget klarte heller ikke bedre enn 1-1 mot Galatasaray i bortekampen i åttedelsfinalen.

I serien ser det tungt ut etter hjemmetapet for bunnlaget Sunderland i helgen, og laget har nå tapt tre av de siste seks seriekampene. Med tre kamper igjen av sesongen skiller det fem poeng opp til Liverpool, et lag man spiller borte mot om fem dager.

Eden Hazard, som har vært lagets fremste angrepsvåpen denne sesongen (14 seriemål fra sin midtbaneposisjon), er høyst tvilsom til kveldens kamp, mens Branislav Ivanovic er suspendert. Nemanja Matic og Mohamed Salah er ikke berettiget for spill for Chelsea i Champions League.

Chelsea har ikke imponert offensivt denne sesongen, og laget mangler helt klart en stabil målscorer på Diego Costas nivå (27 seriemål). I dag står Jose Mourinho overfor en ekstremt vrien bortekamp mot Europas kanskje beste kollektiv. Atletico har gjort Estadio Vicente Calderon til et fort, og Simeone vet hvor viktig det er å få et godt utgangspunkt før returmatchen.

Vi blir overrasket hvis Chelsea unngår tap i kveld.

Atletico Madrid - Chelsea 1,85 - 3,20 - 3,95
Klikk her for å levere dette spillet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag