*Nettavisen* Sportspill.

Ny nedtur for Solskjær

Foto: Nick Potts / Pa Photos / NTB scanpix

Nettavisens oddsekspert tror Cardiff går på et nytt tap i kveld.

11.02.14 12:48

Flere tips fra Sportspill tirsdag
Odds:Han gjør underverker med Wednesday
OL:Northug vrakes igjen
V4:Rett og slett en vinner
V5:Slutter opp om anarkiet

Tirsdagens oddsprogram er langt mer spennende enn normalt. Vi kan spille på fire kamper fra Premier League og mange interessante dueller fra OL.

Dagens langskudd
Cardiff – Aston Villa B 2,85
Ole Gunnar Solskjær har fått en tøff start på managerkarrieren i Cardiff og står med kun én seier i ligaen. Den kom hjemme mot Norwich i en match der waliserne var svært heldige som tok alle poengene. Ligger nest sist på tabellen etter å ha skuffet med 0-3 mot erkerivalen Swansea lørdag kveld.

Craig Noone og kaptein Mark Hudson er usikre til oppgjøret, og det ser ut til at Andrew Taylor ikke blir klar.

Aston Villa får det ikke til når de skal være det førende laget på hjemmebane og er ligaens nest svakeste hjemmelag. Tapte 0-2 for West Ham sist og ligger på 12. plass med 27 poeng, seks mer enn dagens motstander. På bortebane har imidlertid laget tidvis vært strålende, og flere lag er blitt senket med rask og gnistrende kontringsfotball.

Ron Vlaar mister trolig denne kampen også, og det ser også ut til at hans innleide forsvarskollega Ryan Bertrand heller ikke blir klar.

Solskjær har ikke fått spilt inn de nye signeringene skikkelig ennå, og pr i dag synes vi Villa har det beste laget. B-oddsen til 2,85 frister klart mest.

Cardiff – Aston Villa 2,20 - 3,25 - 2,85
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens spill
Hull - Southampton H 2,70

Møte mellom to lag som har overrasket svært positivt denne sesongen. Tabellen forteller at Southampton er på 8. plass og Hull på 11. plass før denne midtukerunden. Den gamle Manchester United-stjernen Steve Bruce har gjort en strålende jobb med Hull og selv om Hull står med 1-1-4 på sine seks siste seriekamper, er nok formen klart bedre enn som så og de to siste har da også gitt fire poeng.

Forklaringen på at laget fikk på fire strake tap før det, er enkle. Først var det bortekamp mot Liverpool (0-2), så hjemmeatp for Chelsea (0-2). Deretter to knepne tap borte mot formlagene Crystal Palace og Norwich. Ikke i noen av disse kampene har marginene vært med Hull. Men forrige lørdag ble det en opptur med 1-1 hjemme mot sterke Tottenhan og i helgen viste Hull styrke borte mot formlaget Sunderland og vant 2-0. Nå skal det tillegges at Sunderland fikk Wes Brown utvist allerede ette fire minutter i den kampen.

Nysigneringene Nikica Jelavic og Shane Long scoret ett må hver, og ellers er det mye bra fotballspillere i dette Hull-laget. Den tidligere Tottenham-spilleren Tom Huddlestone har endelig fått vist hva han er god for, det samme gjelder for den tidligere Tottenham-kollegaen Jake Livermore. Steve Bruce har endelig fått sitt gjennombrudd som manager og fått mye berettiget ros i England for sitt lederskap av Hull.

Enda mer imponerende er det naturligvis hva Southampton har fått til denne sesongen. Etter sensasjonelle 7-4-0 på de elleve første seriekampene, har det naturligvis tatt litt imot og de neste 9 seriekampene ga 1-2-6 i protokollen. De siste fem har gitt klar bedring igjen med 2-3-0, men motstanden har ikke vært den tøffeste i disse og lørdag rotet laget bort en tilsynelatende sikker 2-0 ledelser hjemme mot bortesvake Stoke.

Hull stiller uten den suspenderte førstekeeperen Allan McGregor, mens midtstopperen Liam Rosenior er usikker. VSone Aluko er tilbake etter skade, men kampformen er ikke hundre prosent, og det er mulig den offensivt viktige spilleren starter på benken.

Hos bortelaget er Gaston Ramirez og Dejan Lovren fortsatt ute. Victor Wanyama ser ut til å bli klar.

Vi er slettes ikke enig med verken Norsk Tipping eller bookmakerne i at Southampton skal være favoritt i denne kampen, og 2,70 på at Hull tar seieren i denne kampen må være strålende odds og dagens klart beste spill sett i forhold til odds. Vi har ingen betenkeligheter med å anbefale spill på hjemmeseieren her til denne oddsen.

Hull - Southampton 2,70 - 3,15 - 2,35

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag