*Nettavisen* Sportspill.

Ny nordmann til Premier League?

Foto: PAUL ELLIS (Afp)

I dag kan Jonathan Parrs Crystal Palace bli klare for Premier League.

27.05.13 10:19

Sportspills meny mandag
V4 Visby: Tilbake til hverdagen

Lunsjtrav Klosterskogen: Vidar Hop serverer lunsjen
Fotball: Sjekk alle overganger her
Regnskap: 12 rette og rekord for oddstipsene

langoddsen finner vi Adeccoliga, Oddsen-Liga og 3. divisjon. Det spilles flere oppgjør i svenske Superettan, og det siste Premier League-laget til neste sesong skal kåres når Crystal Palace og Watford møtes på Wembley.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
234. Fredrikstad - HamKam B 3,15

Adeccoligaen. Det er nok mange som satser på gutta fra Plankebyen i dag, men vi er ikke så sikre. 1-1-3 på de fem siste, og tap for Strømmen forrige runde. Det er jo ikke spesielt sterkt. Fredrikstad har riktignok bare tapt én hjemmekamp (1-2 for Sandefjord), men de har også sluppet inn seks mål på fire hjemmekamper. HamKam viser god form og har allerede vunnet borte mot både Mjøndalen og Vard. Vi må prøve saftige 3,15 på et av ligaens beste lag.

Dagens avslag
245. Kaiserslautern - Hoffenheim

Kvalifisering til 1. Bundesliga, returkamp etter 3-1 til Hoffenheim i første oppgjør. Kaiserslautern slår aldri Hoffenheim ble det sagt før den første kampen, og sannheten viste seg å holde enda en kamp. 3-1-resultatet åpner for en rekke tenkelige scenarier her, hjemmelaget må fremover, det er sikkert, og det kan selvsagt gå, men de må score minst to mål. Det kan nok straffe seg mot slutten dersom de må hive alle mann i angrep, men om dette ender med en knepen hjemmeseier, uavgjort eller borteseier, er ikke godt å si. Oddsene er 2,00 - 3,20 - 2,70, og vi mener det er like greit å ikke sette innsatser i dette oppgjøret.

Dagens spill
Jonathan Parr og Crystal Palace i Premier League? Eller Gianfranco Zolas Watford? Det blir en svært spennende kamp på Wembley i dag, og det bør bli underholdende også. Vi spiller engelsk og svensk i dagens oddstips.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Crystal Palace - Watford
Championship playoff, finale, spilles på Wembley.

Etter noe dalende form utover våren ble Crystal Palace nummer 5 i Championship, og fikk Brighton i semifinalene i playoff. Crystal Palace hadde vunnet lite på bortebane inn mot semifinalene, men etter 0-0 i London vant Crystal Palace returkampen nede i Brighton 2-0. Playoff-kampene lever sitt eget liv, og det var den kommende Manchester United-spilleren Wilfried Zaha som scoret begge målene for Crystal Palace.

Manager Holloway mangler lagets og ligaens toppscorer Murray (a) her også, og Dobbies (a) låneavtale med Brighton er utløpt, så det er ikke like flust med alternativer på topp. Mye ansvar hviler på Zaha (m), som er friskmeldt og spiller sin siste kamp for Crystal Palace her. Som før er lagkaptein McCarthy (f) og Parr (f) ute med skader.

Watford har vært og er et annerledes Championship-lag denne sesongen, med italienske Zola til rors og fotballfamilien Pozzo som eiere, og flere spennende spillere fra Udinese og Granada på lån. Dersom Watford rykker opp, kan det godt hende Pozzo-folket satser enda mer på Premier League-suksess enn Serie A og La Liga, og da kan det bli virkelig spennende å se hva som skjer. Men først må dagens finale vinnes. Watford ble nummer 3 i ligaen og var beste bortelag med 12-3-8 totalt, og mestscorende lag med 85 fulltreffere på 46 kamper. I semifinalene røk de 0-1 i Leicester før de vant en dramatisk returkamp 3-1 hjemme.

Manager Zola har tatt med laget på en firedagers treningsleir i Marbella, og har skadefritt mannskap til dagens viktige kamp. Deeney og Vydra forventes å starte på topp.

Det hevdes at ingen annen fotballkamp har større økonomisk gevinst til seierherrene enn playoff-finalen i Championship. Dagens kamp er utrolig viktig for begge lag. Watford slo Palace 3-2 borte i ligaen, mens det ble 2-2 i Watford. Vi tror på scoringer på Wembley også, Zaha sier gjerne farvel med en scoring, mens Watford har en rekke potensielle målscorere i laget. 1,80 på minst tre mål i finalen brukes i en dobbel.

HTML EMBED

Se kampen live på TV 2 Sumo

239. Brage - Örebro
Superettan. Brage hører ikke til blant favorittene i Superettan, og etter 8 runder finner vi dem på delt sisteplass. De vant 2-0 borte mot Ängelholms i premieren, men har 0-2-5 i de syv etter det. De fikk en liten opptur med 1-1 hjemme mot gode Assyriska forrige runde. Dermed er det muligens tent et lite håp om sesongens første hjemmeseier når opprykksfavoritt Örebro gjester Borlänge.

Hjemmelaget varsler nykomponert midtbane, ettersom Patrik St Cyr (m), Andi Toompuu (m) og Niklas Sandberg (f) er suspendert. Det fortelles foreløpig ikke hvem som får sjansen, bare at det finnes mange unge og sultne spillere i klubben.

Örebro måtte ta den tunge veien ned sist, men det gikk ikke så voldsomt ut over spillerstallen som det ofte gjør når klubber rykker ned, og per i dag har Örebro antagelig det sterkeste mannskapet i ligaen. De har vunnet fem av fem hjemmekamper, men står med 0-2-1 på tre spilte bortekamper. Disse tre bortekampene er spilt mot de tre hittil sterkeste hjemmelagene bak Örebro selv, så dette trenger ikke indikere noe bortekompleks. Sikkert er det hvert fall at Örebro er svært sugne på å ta sesongens første borteseier i dag, og de møter et langt svakere lag her.

Ilir Berisha (f) er tilbake. Boris Lumbana (f) går inn i troppen på bekostning av Erik Lund, melder klubben:

Jansson, Bergström, Haginge, Nkili, Wikström, Berisha, Lumbana, Wiktorsson, Woawoah, Berger, Saeid, Holmberg, Astvald, Yasin, Samuelsson, Hasani, Kamara, Atashkadeh, Nilsson

Hjemmelaget har bare hatt to hviledager siden sin forrige kamp, mens bortelaget har hatt fire. Örebro stiller et godt lag her, og vi mener de skal ha gode sjanser til å vinne dette. 1,75 på borteseier gir oss en dobbel til 3,15. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 15.55.

239. Brage - Örebro 3,50 3,15 1,75
Crystal Palace - Watford o/u 2,5 mål 1,80 1,70

Total odds 3,15

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag