*Nettavisen* Sportspill.

Ny oddsgevinst i dag?

Foto: (FOTO: AFP/SCANPIX)

I går ble det treff på 5 av 5 anbefalte objekter, sjekk dagens spill her!

13.01.08 11:59

Gårsdagens spillforslag satt til 4,51 i odds, og i tillegg gikk det veien med Everton (2,00), Valenciennes (2,00) og United (1,20).

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Feil favoritt
Sunderland tok neppe 0-3-tapet for Wigan i cupen så tungt. Nederlag er man godt vant med, og cupen er ikke verdt strevet når tilværelsen i Premier League står på spill. 2-1-1 på de fire siste hjemmekampene i serien. Ble utklasset av United, men fortjente alle poengene i 1-1-kampen mot Villa. Etuhu er opptatt med landslag. Toppscorer Jones og spisskollega Chopra er begge trolig klare igjen, Higginbotham fortsatt usikker. Yorke er tilbake fra suspensjon.

Portsmouth fikk spille i en time mot ti Ipswich-spillere forrige lørdag, og maktet til slutt å ta en heller ufortjent seier mot den hjemmesterke Championship-klubben. Har ikke scoret på seks hjemmekamper, men solide 7-1-3 totalt på bortebane. Johnson og Davies er usikre. Muntari, Kanu, Utaka og Bouba Diop er i Afrika, kun de to sistnevnte spilte sist. Mwaruwari forblir i England.

Pompey imponerte på ingen måte sist, og må nå klare seg uten ytterligere to av sine afrikanske stjerner. Da begynner det å se tynt ut mot et alltid oppofrende og robust Sunderland. Vi er uenig i oddsfordelingen, og holder vertene som favoritter. 2,55 spilles.

Greit betalt hjemmeseier
Tabellnaboer i Æresdivisjonen, gjestene to poeng bedre på 7. plass. Utrecht har 5-1-2 på sine åtte siste, hvorav fire strake på eget gress. Tapene har kommet for sterke Ajax og AZ. Bortelaget har holdt fin form i nesten tre måneder, men kun ett poeng på de tre siste. 2,15 for at nedturen fortsetter mot hjemmesterke Utrecht kan brukes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag