*Nettavisen* Sportspill.

Ny oppvisning i Sarpsborg

Bojan Zajic og Aaron Samuel imponerte mot Brann. Foto: Simen Lønning / Mediehuset Nettavisen

Sarpsborg imponerte i seriepremieren hjemme mot Brann. I kveld kommer et defensivt svekket Start på besøk.

07.05.14 19:00

Sportspills meny søndag:
Tippetips:Ingen grunn til å stole på Rosenborg
Oddstips 1:Liverpool-mirakelet fortsetter
Oddstips 2:Molde setter skapet på plass
V65 Biri:Kejseren er fortsatt ikke for gammel
V64 Bergsåker:Jackpot med Robert
V4/V5 Jägersro:Strålende galoppvorspiel
Tippeligaen:
Skader og karantener

Søndagens langoddsprograms soleklare høydepunkt er naturligvis toppoppgjøret mellom Liverpool og Manchester City i Premier League, men det er rikelig med andre godbiter også, og ikke minst mye norsk fotball.

Det ble flott treff på lørdagens tre oddspill. Crystal Palace gjorde som ventet jobben hjemme mot Newcastle og dobbelen med seire til Fulham og Åtvidaberg satt også klokkerent. Søndag byr vi på tippetips, to singelspill og en dobbel.

Dagens langskudd
Roosenborg - Odd B 4,35

Mange eksperter har lansert Rosenborg som sin seriemester-favoritt. Undertegnede er definivt ikke blant dem. Jeg så Rosenborg i flere av treningskampene før sesongstart, deriblant en kamp mellom disse to lagene i Abrahallen noen uker før seriestart og jeg har sett RBK i begge åpningskampene. Rosenborg må forbedre seg betydelig for å vinne seriegull. Var heldige som fikk med seg ett poeng i åpningskampen hjemme mot Viking og burde vært parkert etter de første 45 borte mot Aalesund sist helg.

Da ser det det klart bedre ut for Odd og tendensen fra treningskampene har fortsatt. Burde tatt med seg alle poengene i seriepremieren borte mot Sandnes Ulf og gjorde en strålende hjemmekamp mot Molde sist helg da laget snudde til seier. dag Eiliv Fagermo klager over mangel på penger, men det er en selvmotsigelse. Odd fremstår med kontinuitet på spiller- og trenersiden og det får man alltid betalt for.Rosenborg blir store favoritter søndag.

Det må være riktig å sette noen kroner på Odd i denne kampen til friske 4,35 i odds.

Dagens langskudd
Getafe - Atletico Madrid H 6,40

Hett Madrid-derby der hjemmelaget kjemper en desperat kamp for å overleve i Primera, ,mens bortelaget kjemper om gullet. Det har ikke gitt særlig effekt at Cosmin Contra overtok som trener (1-1-3), men 3-1 borte mot Valencia nest sist var en opptur. Sist helg var det derimot ny nedtur med 0-1 borte for Elche. 4-6-6 på hjemmebane denne sesongen.

Atletico Madrid fortsetter å imponere og tok seg svært fortjent videre til semifinalen på bekostning av Barcelona. Har fortsatt grepet om ligatittelen og fikk hjelp så det holdt lørdag da Granada beseiret Barcelona. Seier i dag vil bety at Atletico kommer fire poeng foran Barcelona og nesten "kvitter" seg med Barcelona i kampen om seriegullet.

Vi merker oss at det står 2-2-0 på de fire siste tilsvarende og Atletico Madrid har hatt et knalltøft kampprogram i det siste.6,40 på hjemmeseier er fryktelig høyt og fristelsen blir for stor. Det er verd å teste Getafe som et langskudd søndag.

Dagens spill
Sarpsborg - Start

Flott sesongåpning for begge disse lagene. Hjemmelaget var effektive hjemme mot Brann i seriepremieren og vant 3-0. Sterkt 1-1 resultat i Sogndal sist helg og Sarpsborg kunne tatt alle poengene i den kampen. Hjemme i Sarpsborg kommer nok laget til å ta bra med poeng. Kjetil Berge (skulder), Martin Wiig og Andreas Nordvik er ute med skader.

Start var med på notene hele veien i bortemøtet med Strømsgodset i seriepremieren, men et effektivt hjemmelag vant 4-2. Viste moral ved å vende 0-1 til 3-1 hjemme mot Haugesund sist søndag og imponerte med flott fotball da.Sarpsborg er sterke på hjemmebane og et Start-lag med visse defensive brister kommer til å få trøbbel søndag. Jorge Alejandro Castro og Jesper Mathisen har operert menisken, og begge er uaktuelle i dag. Espen Børufsen (skulder) er heller ikke klar.

Sarpsborg er sterke på hjemmebane og et Start-lag med defensive brister kommer til å få trøbbel søndag. 2,15 på at hjemmelaget tar en ny trepoenger på Sarpsborg stadion er flott odds og spilles.

Spilleforslag 3 søndag (spillestopp kl 17.55)
Kamp 6 Sarpsborg - Start 2,15 3,20 3,00
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag