Valencia er i flott form og slo Real Madrid på hjemmebane tidligere denne måneden.
Valencia er i flott form og slo Real Madrid på hjemmebane tidligere denne måneden. Foto: Alberto Saiz (Ap)

Ny storskalp for Valencia

Har slått Real Madrid og Atletico Madrid denne sesongen. Nå står Sevilla for tur.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tippetips: 
Gyllen mulighet for Arsenal
Oddstips 2: Nå løsner det for Villa
Dagens langskudd:Stiller sterkt redusert
V75 Solvalla:  Ny millionjakt i dag
V4 Täby:  Flott galoppomgang

Det flyter bra for Sportspills tips om dagen. Lørdag spilte travekspert Kurt Leirvåg inn ca 1,2 millioner kroner på V75-tipsene til Leangen, mens det er blitt solid pluss på oddstipsene tre dager på rad.

Søndag er det blant annet FA-cup, Serie A, La Liga, Ligue 1, Get-ligaen og masse vintersport på oddsmenyen.

     

Dagens oddstips

     
         Valencia - Sevilla          H    
 


Valencia tok en meget fortjent trepoenger mot Almeria forrige runde til tross for at seierssifrene ikke ble klarere enn 3-2. Har dermed flotte 4-2-0 på de siste seks kampene og ligger på femteplass med 38 poeng.

De faste spillerne Pablo Piatti (tre mål og fem målgivende) og Antonio Barragan (forsvar) er ute med skader, men forsvareren Nicolas Otamendi ser ut til å bli klar.

Et noe reservepreget Sevilla tapte 1-3 for Espanyol i cupen så sent som torsdag, men ligaformen er god. På de siste seks kampene er det blitt 5-1-0 og 11-0 i målforskjell. Det skal tas med i betraktningen at motstanden jevnt over har vært beskjeden i denne perioden.

Den faste midtbanespilleren Stephane M’bia er opptatt med spill for Kamerun i Afrikasmesterskapet. Benoit Tremoulinas (forsvar) og José Antonio Reyes (midtbane) er ute med skader.

Valencia har slått både Real Madrid og Atletico Madrid på Mestalla denne sesongen og har flotte 8-1-1 på hjemmebane i ligaen. Mot Sevilla er det blitt seier i de to siste hjemmemøtene. Sevilla har flere tap for de beste lagene i ligaen denne sesongen, og vi tror Valencia på bortebane også blir et hakk for tøft. 

H spilles til 2,10 i odds.