Foto: hesteguiden.com

Nye gevinster på Forus i kveld?

På Drammen i går spilte vi inn 35.000 kroner, og vi satser på å opprettholde den flotte trenden, i Stavanger i kveld.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Ny fantastisk tipsklaff!
Støvet hadde ikke lagt seg etter V65-klaffen med Yarrah Boko forrige onsdag, hvor Nettavisen spilte inn 16.000 kroner, før det smalt igjen i ettermiddagstravet på Drammen i går. Når fjerdevalget Sorbbest strøk først over mål i finalen, som vår friske utgang på det store systemet til 1038 kroner, kunne vi bokføre en strålende gevinst på 34.758 kroner!! Samtidig satt vårt DD-forslag på 100 kroner klokkerent, og de som fulgte kunne innkassere hyggelige 650 kroner!

Favorittenes dag?
Ja, det kan fort bli slik at det vinner mange store favoritter på Forus i kveld, men vi tror det skal være mulig å tjene fine penger på samlebonger. Dagens sikreste vinner tror vi at vi at vi finner i V5A-4/V5B-1 i form av 3 Grand Du Ling, og vi blir svært overasket, dersom den startkjappe Turbo Thrust-sønnen går på et nederlag fra spiss.

Det blir høyst trolig en rolig førsterunde, og når kusk Åsbjørn Tengsareid trykker på gasspedalen til slutt med 6-åringen, ja så mener vi bestemt at de øvrige konkurrentene må konsentrere seg om å kjempe om sølvet. Tengsareid-traveren tok tre imponerende triumfer på rad, før han har stått iskaldt til i to tøffe V75-løp nå på slutten, og dagens forutsetninger er helt perfekte for vår soleklare banker for dagen.

Tre vinnerkandidater
I den andre avdelingen skiller tre hester seg klart ut, og en naturlig favoritt er 4 Nimo. Vi var litt redd for at en kjapp sprint ikke var optimale forutsetninger for Spikeld-sønnen sist, noe som skulle vise seg å være riktig. Langt bedre forutsetninger for 5-åringen i kveld, og i en feilfri utgave snakker vi om vinneren av løpet. Tøffest i mot blir trolig en formtoppet 6 Gam Garbo, og Elding-datteren krysses tidlig, sammen med 1 Drav Svint.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Øvrige vurderinger
V5A-1: Vi finner fem vinnerkandidater, men duoen 8 Gigant O. og 11 T.T. Va Bene skiller seg klart ut på kapasitet. Førstnevnte utvikler seg stadig, og avslutningen til fjerde på fine 15.4 over en sprint i den siste starten, etter tidlig galopp var det virkelig klasse over. Sistnevnte står lekkert til i sitt springspor, og den kapable Thai Tanic-sønnen er hesten å slå i en feilfri utgave.

V5A-3: Skreddersydd oppgave for 2 Barka Elden, og den formsterke Elding-sønnen fortjener virkelig å få smake seierens sødme igjen. 10-åringen har gått tre strålende løp på rad, men har ved sine nederlag støtt på forferdelig gode hester. Lekkert inne i løpet står 5 Tangen Tina, og den fartsfylte Larsen-traveren varslet form i den siste starten. Geir Gudmestad har to bidrag til i løpet, og duoen 7 Spyden og 8 Arn Jaros skal også tilmåles solide vinnersjanser.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

V5A-5/V5B-2: En kjapp sprint, fra spor syv bak bilen er nok ikke forutsetninger undertegnede ville ønsket seg med en fersk 3-årshoppa rett før Kriteriet, men at 7 Rita Sensation er snakk om den beste hesten er det liten tvil om. Kapasiteten er skyhøy på Dahir De Prelong-datteren, og i en feilfri utgave lar hun seg neppe beseire.

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Forus har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 100, 360, 600 og 1200 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøp her .

Til B-rebusen har vi satt opp fire forslag på hhv 120, 384, 720 og 1080 kroner, som ligger ute her .

Vi kjører stort sett samlebonger over hele linjen til begge V5-spillene i kveld, og satser på at vi kan tjene en pen slant på det.

Kjøp en bong og se V5B-løpene fra Forus på nrk.no nett-tvi kveld!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus