BROTHERS IN DEFEAT: Vi tror at både Ørjan Håskjold Nyland (til venstre) og Per Ciljan Skjelbred får slite denne lørdagen.
BROTHERS IN DEFEAT: Vi tror at både Ørjan Håskjold Nyland (til venstre) og Per Ciljan Skjelbred får slite denne lørdagen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Nye problemer for Skjelbred og Nyland

Vi tror både Ørjan Håskjold Nyland og Per Ciljan Skjelbred går på smeller denne lørdagen.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny: 
Dagens dobbel 2: Nå gjelder det for Stoke
Tippekupongen: Ikke stol på Liverpool

V75 Sørlandet: En av årets beste V75-omganger

Nettavisens tips har sittet som et skudd de siste dagene, med solid overskudd de tre siste dagene. I går innfridde Aalesund til 2,45 i odds og Stavanger Oilers til 3,20 i odds!

Det er mye spennende å velge i på lørdagens langoddsprogram, blant annet en full runde i Premier League, Championship og Bundesliga. Nettavisen har valgt å foreslå kun to spill denne lørdagen - men kommer sterkere tilbake med fire på søndag.

Dagens dobbel 1, innleveringsfrist klokken 15.25.
Augsburg + Köln, samlet odds 3,15.

Augsburg - Ingolstadt, H 1,85
Hjemmelaget har fått en noe trå start på sesongen og har således begynt å gi bedre betalt enn før. Forrige sesong endte de på en imponerende femteplass, og selv om det er få som forventer det samme denne sesongen, kan de hevde seg også denne sesongen.

De har kun fått ett poeng fra to kamper denne sesongen. I åpningskampen mot Hertha fikk de rødt kort i første omgang og en straffe imot tidlig i andre omgang, og borte mot Frankfurt mistet de seieren helt på tampen.

Hjemmestatistikken til Augsburg var 9-4-4 forrige sesong og tyske lag er generelt best hjemme. Daniel Opare, Priotr Trochowski, Shawn Parker, Jan Moravek, Konstantinos Stafylidis og Marco Schuster er skadet, de to sistnevnte betegnes som tvilsomme.

Ingolstadt og Ørjan Håskjold Nyland overrasket ingen da de ble smadret 0-4 av et uhyre formsterkt Borussia Dortmund, men åpningsseieren over Mainz var rett og slett imponerende.

Bortelaget er spådd å få en svært tøff førstesesong i Bundesliga, selv om de har forsterket godt med spillere som for eksempel Nyland. Om han får spille etter å ha sluppet inn fire mål forrige helg, må tiden vise.

Konstantin Engel, Danilo Soares og Benjamin Hübner er skadet for gjestene.

1,85 virker å være godt betalt for fjorårets femte beste lag, selv om Ingolstadt fortsatt kan flyte på opprykksbølgen.

Köln - Hamburg, H 1,70
Forrige helg støttet vi Köln hjemme mot Wolfsburg og fikk nesten betalt: En sen Nicklas Bendtner-scoring ødela dagen for gjeitene. Spillemessig var de fullt på høyde med fjorårets nest beste lag.

Første runde var de noe heldige med dommeravgjørelsene da de slo Stuttgart 1-3 borte, men det var likefullt en imponerende seier fra et historisk svakt bortelag.

Forrige sesong hadde hjemmelaget en noe svak hjemmestatistikk med 4-9-4.

Köln stiller uten Yuya Osako, Dominic Maroh og Mergim Mavraj, som er skadet.

Hamburg åpnet sesongen med å bli smadret 5-0 av Bayern München, men slo tilbake med en uhyre sen 3-2-seier over Stuttgart i sesongens første hjemmekamp.

Gjestene har ikke forsterket en tropp som nesten rykket ned forrige sesong særlig mye og er ventet å slite denne sesongen. På papiret er troppen solid og burde ikke være nede i sumpen.

3-3-11 er bortestatistikken fra forrige sesong og den forklarer mye av hvorfor de slet såpass tungt. Johan Djorou og Asthon Götz er utilgjengelige gjennom skade.

1,70 er kanskje litt under det vi skulle ønske, men vi tror Köln vinner denne greit.

Samlet odds blir veldig spiselige 3,15.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus