*Nettavisen* Sportspill.

- Mourinho varer ikke en måned til

MANGE NEDERLAG: Jose Mourinho har gått fra tap til tap. Foto: John Walton (Pa Photos)

Det mener i alle fall Norsk Tippings oddssettere.

16.12.15 14:51

Dette har ikke vært en god sesong for Chelsea og José Mourinho. De regjerende mesterne er bare to poeng over nedrykk etter hele 16 runder i Premier League, og mandag ble det nok et tap - 2-1 for Chelsea.

Spekulasjonene rundt fremtiden til den karismatiske og legendariske manageren José Mourinho har pågått svært lenge. Han er fortsatt i jobben - men alle vet at han vil bli erstattet om resultatene ikke snur.

Derfor har Norsk Tipping lansert et spill, om hvorvidt han er i jobben om en snau måned - altså 13. januar klokken 20.45 - eller ikke.

Oddssettingen sier det meste om hva man forventer. For mens ja står til 1,90 i odds, får man 1,70 ganger pengene tilbake om han får sparken før det.

Det betyr at oddssetterne mener at det er større sjanse for at han er arbeidsløs innen de møter West Bromwich, enn at han er Chelsea-sjef fortsatt.

Frem mot den 13. januar klokken 20.45 skal Chelsea spillere hele fem kamper: Sunderland, Watford, Scunthorpe i FA-cupen på hjemmebane, mens de møter Manchester United og Crystal Palace på bortebane.

Hva tror du? Fristen er 19. desember klokken 15.55.

Klikk her for å levere ditt forslag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag