Derfor er Molde allerede ute av gullkampen

Se forklaringen i Nettavisens fotballprogram Tippemagasinet.

Kommersielt

Rosenborg får kommende helg besøk av Molde på Lerkendal i Trondheim. Dette var en kamp man før sesongen ventet ville handle om gullkampen i Tippeligaen, men så langt er det lite som tyder på det.

Molde har bare vunnet 6 av de 13 første kampene, mens Rosenborg står med ett fattig tap og topper serien med fem poengs forsprang til nummer to - Stabæk - og elleve poengs forsprang til Molde.

Hvorfor regjerende seriemester Molde har slitt så voldsomt denne sesongen, er et av svarene som serveres i denne ukas utgave av vårt fotballprogram Tippemagasinet.

Denne uka møter vi blant andre Mushaga Bakenga og stortalentet Kjetil Haug, som kalles «den nye Peter Schmeichel», i tillegg til at vår fotballekspert Joacim Jonsson som vanlig kommer med sine beste tippetips.

Se hele programmet øverst i denne artikkelen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus