*Nettavisen* Sportspill.

Disse åtte har storspilt i treningskampene

BOM: Raheem Sterling mislykkes her, men har ellers hatt en god sesongoppkjøring. Foto: John Marsh (Reuters)

Jakter du etter spillere å ha på ditt Fantasy-lag? Disse viser i alle fall god form!

03.08.15 14:14

Nettavisen satser stort på vår splitter nye Fantasy-konkurranse. Det er store premier i spill og hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart i England neste sesong!

Er du nysgjerrig på spillet og vil vite mer? Her finner du instruksjoner, ofte stilte spørsmål og fordeler ved det nye fantasy-spillet til Nettavisen.

I den anledning vil vi introdusere noen spillere som har gjort det spesielt godt denne sommeren og som kan komme til å sanke mange poeng for ditt lag.

Vi har satt opp spillerens pris på Nettavisens nye fantasy også.

Klikk her for å registrere deg på fantasy-spillet! Det er selvfølgelig gratis.

1. Santi Cazorla, Arsenal - 11,4 millioner pund.
Han er en publikumsyndling som kommer til å få mye spilletid denne sesongen - Santi Cazorla virker å være uthvilt og i godt slag.

Han har alt scoret to mål i Arsenals sesongoppkjøring, og gjorde også en veldig god figur i Arsenals Community Shield-seier over Chelsea i helgen. Cazorla er en stjerne og virker å være i god form.

Klikk på bildet for å forstørre.

VINNER: Santi Cazorla løfter Community Shield-trofeet. Foto: Nigel French (Pa Photos)

2. Jay Rodriguez, Southampton - 9,3 millioner pund.
Stakkars Jay Rodriguez fikk hele fjorårssesongen og 2014-VM spolert av en forferdelig skade - akkurat da han var på høyden av sin karriere. Veien tilbake har vært uhorvelig lang, og ble lengre da en operasjon sørget for at han infisert og ute hele forrige sesong.

Taktene han har vist i sommer, er oppløftende: Med seks scoringer på lagets fem treningskamper, virker han å være i fyr og flamme. Han spilte imidlertid ikke i 3-0-kampen mot Vitesse forrige uke.

Det er få som forventer mye av Rodriguez så tidlig etter skaden, men det virker som han er klar til å skyte ut av startblokkene.

Klikk på bildet for å forstørre.

MÅLTYV: Jay Rodriguez feirer enda et mål for to sesonger siden. Foto: John Walton (Pa Photos)

3. Rickie Lambert, West Bromwich - 8,5 millioner pund.
Det er mange som forventer at Rickie Lambert vil få et personlig løft etter overgangen til West Bromwich, og så langt virker det lovende. For bare timer etter han signerte for klubben, leverte han to scoringer mot Bristol i sin eneste kamp for laget så langt.

Lambert vil være et av holdepunktene i dette laget og også et oppspillspunkt. Det kan det bli mange målpoeng av.

4. Odion Ighalo, Watford - 5,5 millioner pund.
Den tidligere Lyn-spilleren hadde en fantastisk periode forrige sesong, og ser ikke ut til å være mye dårligere denne sesongen. Han har hatt den klart beste oppkjøringen av de tre superspissene, og har scoret ikke mindre enn seks mål på seks kamper.

Han kommer til å få tøff konkurranse på topp av Matej Vydra og Troy Deeney, men denne sesongoppkjøringen må ha forbløffet trener Quique Sanchez Flores.

5. Cameron Jerome, Norwich - 8,2 millioner pund.
Han scoret fem mål de to første treningskampene denne sommeren og også i den siste - 2-1-seieren over Brentford. Det er trygt å si at Jerome er klar for en ny sesong på det øverste nivået!

Norwich har ikke mange holdepunkter i angrepet og det kan fort vise seg at Jerome får mye spilletid for kanarifuglene. Formen virker uansett å være på plass, og han kan bli en dark horse i de første rundene.

Klikk på bildet for å forstørre.

DISKRÉT: Cameron Jerome feier fjorårssesongens opprykk, Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

6. Raheem Sterling, Manchester City - 12,2 millioner pund.
I en sesongoppkjøring som har vært ganske trøblete for Manchester City, har Raheem Sterling levert som forventet. Han har spilt fire kamper og scoret tre mål, men var lite involvert da laget tapte for Stuttgart og Real Madrid.

Uansett vil Sterling få gode arbeidsforhold denne sesongen, med et vanvittig sterkt lag rundt seg. Og det virker som han har hatt null problem med å tilpasse seg sine ny lagkamerater.

7. Jamie Vardy, Leicester - 8,5 millioner pund.
Leicester-spissen spilte seg faktisk inn i landslagstroppen forrige sesong, og avsluttet den på eksemplarisk vis. I sesongoppkjøringen har han også vist gode takter, med tre mål på fem kamper. Dog har Leicester valgt noe svak motstand i sommer.

David Nugent og Ryad Mahrez virker også klare for sesongstart, med Vardy som mest poengivende av de tre.

8. Joe Gomez, Liverpool - 4,6 millioner pund.
En virkelig dark horse er Joe Gomez fra Liverpool. Unggutten ble kjøpt før denne sesongen først og fremst som et premtidsprospekt, men nå har Liverpool skrinlagt kjøpe av Lucas Digne fra PSG - angivelig fordi Gomez har vært så solid i sommer.

Det er kanskje litt sjansespill å sette Gomez inn i troppen fra første runde, men etter hvert kan han vise seg å bli et knallkjøp. Alberto Moreno er ingen umulig konkurrent for den unge briten. 4,6 millioner pund kan vise seg å bli godt brukt på denne unggutten - spesielt siden prisen hans ikke endrer seg i løpet av sesongen.

Klikk på bildet for å forstørre.

IMPONERT: Joe Gomez (til høyre). Foto: David Mariuz (Afp)

Klikk her for å registrere deg på fantasy-spillet! Det er selvfølgelig gratis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag