*Nettavisen* Sportspill.

Her er ny episode av Tippemagasinet

Med både reportasjer, fotballprat og oddstips.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=XlN77jF2R-QRLsRGCPz_Yvn18kqAXAbNwETUgm9zhyLOIeP1v3O7yHUo5Ft2YOCpxEXThhcG6CJC2aCbiHQpdMBYMHghJGKE&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

En ny episode av Tippemagasinet er nå publisert.

Denne uken har vi vært på besøk hos «talentfabrikken» Strømsgodset.

Drammenserne går nå nye veier og har investert over tre millioner kroner i et hus for å gi unge spillerne enda bedre forutsetninger for å lykkes i klubben.

Ellers får Start besøk av Mjøndalen til det som kan bli en av sesongens mest dramatiske kamper så langt. Og sørlendingene har mobilisert før oppgjøret, og håper brød og sirkus på lokalsenteret skal sørge for fullsatte tribuner. Jesper Mathisen håper publikumsfest skal vippe Mjøndalen-gutta av pinnen.

Der Start kjemper en desperat kamp i bunnen av tabellen, har lillebror Jerv hatt en formidabel sesong i divisjonen under, og kjemper om kvalikplass og opprykk til Tippeligaen. Vi har tatt en prat med trener Steinar Pedersen, som ikke er enig med kritikerne som mener han og laget er grått og kjedelig.

Hva Joacim Jonsson mener om Pedersen og Jerv, og hvor han mener du skal sette pengene dine denne helgen får du i den 28. utgaven av Tippemagasinet.

Se hele magasinet øverst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.