*Nettavisen* Sportspill.

Her kan du se en ny episode av Tippemagasinet

Ferske intervjuer, reportasjer, gjester og oddstips fra norsk fotball.

21.08.15 17:48
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=3LnmS6Qk_H8PiDpmqOSAfUBqjVjKIEPBr_F_5d9C3qIUnBynGYSlV3-Hxzq48barPuXKNuC1jHD4Su2ng4xM-YzX1ayMwH1xP-UBSW_fzr95jsh08kpj2A&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

I denne ukas Tippemagasinet er den nylig arbeidsløse Steinar Nilsen gjest fra Tromsø. Vi sjekker ut om stormen har lagt seg i Nordens Paris, eller om sparkingen tirsdag fortsatt preger den tidligere Napoli- og Milan-spilleren.

- Det er egentlig bare trist. Jeg er overrasket over hvordan saken har utviklet seg i media, sier Nilsen.

Joacim Jonsson har i alle fall klare meninger om hvordan han syns treneravgangen i TIL ble håndtert.

- Det er kanskje det verste håndverket jeg har sett i norsk fotball noen gang, tordner Jonsson. Mer om dette i programmet øverst.

I tillegg til trenere som har måttet gå, har overgangsvinduet preget overskriftene i sommer. Tirsdag kveld ble vinduet i Norge stengt for denne gang, Joacim har kåret vinnerne og taperne blant tippeligaklubbene.

I den forbindelse har vi møtt Anders Ågnes Konradsen, ny lagkamerat med Pål André Helland i Rosenborg etter returen fra franske Rennes. Helland, derimot, har vært koblet til overgang den andre veien; til klubber på kontinentet, men selv ikke en grånende hårmanke får trønderen til å stresse med et utenlandseventyr.

I skyggen av Rosenborgs imponerende seiersrekke, suser enda et Trondheims-lag oppover tabellen. Ola By Rise har ledet Trønderlags lillebror til opprykkskamp i OBOS-ligaen – og ser ingen grunn til å stoppe der. Vi har møtt den tidligere landslagsassistenten.

Mjøndalen vant på dramatisk vis mot Haugesund sist runde etter nesten 100 dager uten jubel. Det merkes på stemningen hos den selverklærte dumpekandidaten. Vi har blitt med Vegard Hansen en dag på jobben.

Til slutt rommer sendinga naturligvis Joacims beste spill. Etter et par gode uker på rad er svensken i flytsonen og han håper det fortsetter med en rekke over/under-spill i både Tippeligaen og OBOS-ligaen. I tillegg har han ikke sluttet å tro på de tre S'ene Sarpsborg, Sogndal og Stabæk.

God fornøyelse!

Se hele programmet i videovinduet øverst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag