LEVERTE: Leicesters seier over Sevilla var et av våre mest innbringende singelspill forrige måned.
LEVERTE: Leicesters seier over Sevilla var et av våre mest innbringende singelspill forrige måned. Foto: Darren Staples (Reuters)

Nettavisens oddseksperter i fantastisk form

Mars ble en rett og slett eventyrlig måned for våre langoddstips.

Kommersielt

Med en god avslutning på februar, tok vi med oss fart og selvtillit inn i den nye måneden. Og for en måned det ble. Selv med tolv dager lang landslagspause og magert utvalg, anbefalte vi 100 spill på langoddsen.

Disse ga en samlet tilbakebetalingsprosent på 111,11. Kurt Leirvaag, Anders Bakkerud Larsen og Jens Friberg har stått for tipsene denne måneden. 

Det betyr at et innsats på 100 kroner på hvert tips ville gitt 1111 kroner i gevinst. En gjennomsnittlig innsats på 250 kroner ville gitt 2750 kroner i gevinst.

Gjennomsnittsoddsen på våre 100 tips var 3,1. Det mest lukrative spillet var Kroatias tap i Estland, som suste inn til 6,25 ganger pengene.

Måtte trenden fortsette!

Artikkelen fortsetter under bildet.

OPPSUMMERING: Slik gikk mars for våre tips på langoddsen.

Uke for uke
Uke ni, med to dager i februar, ga 131 % tilbakebetaling på totalt 24 tips.

Uke ti var en katastrofal uke, med 59,2 % tilbakebetaling på 27 tips.

Uke elleve mer enn gjorde opp for uke ti, med 147,4 % tilbakebetaling på 20 tips.

Uke tolv var en tilnærmet nulluke, med 102,4 % tilbakebetaling på 20 tips.

Og forrige uke, uke 13, med to dager i april, resulterte i 128,3 % tilbakebetaling på 23 tips.

Tidligere regnskap
Vi har publisert regnskapene våre fast siden november og anbefaler våre konkurrenter til å gjøre det samme. Her er de forrige regnskapene:

November 2016 - 94,5 % tilbakebetaling.

Desember 2016 - 106,6 % tilbakebetaling.

Januar 2017 - 94,8 % tilbakebetaling.

Februar 2017 - 100,1 % tilbakebetaling.

Til slutt en liten applaus til tidligere Dagbladet-ekspert Lars Dybwad, som nå har begynt å føre regnskap for de fem største tippeekspertene i avisene rundt om - VG, Avisenes Nyhetsbyrå, Dagbladet, TV 2 og oss i Nettavisen. Han fører daglig, månedlig og totalregnskap på nettsiden ballspill.com.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør