DEILIG TREFF: PSG-seier kombinert med scoring av Edinson Cavani til 5,50 i odds var en av de virkelige godbitene fra februar måned.
DEILIG TREFF: PSG-seier kombinert med scoring av Edinson Cavani til 5,50 i odds var en av de virkelige godbitene fra februar måned. Foto: Christophe Simon (AFP)

Oddsregnskap februar - marginalt overskudd

Du vil ikke tro hva du kan kjøpe for overskuddet på oddstipsene i februar.

Kommersielt

Februar måned er omme og vi har gleden av å melde om et overskudd på hele 0,1 % fra måneden som gikk. Hadde du satt en hundrelapp på hvert eneste av våre 107 langoddstips ville du sittet igjen med utrolige elleve kroner!

For det kan du kjøpe en tyggegummi, opp mot to kjærligheter på pinne eller en hekto smågodt i påsketiden!

Dette overskuddet reddet vi inn på månedens siste dag, med treff på tre av fire oddstips.

Ser vi på gjennomsnittsoddsen på våre 107 oddstips, viser Sportspill at vi tar betydelig risiko med en snittodds på 3,14 på våre spill. Vi har også et stort volum og 3,8 oddstips i gjennomsnitt per dag.

Tilbakebetalingsprosent er hvor mange prosent av innsatsen som betales tilbake. Sportspill endte altså på 100,1 % tilbakebetaling i februar. Denne prosenten er den samme uansett hvilken sum vi bruker som innsats og vi har satt 100 som standard i regnskapet for enkelhets skyld.

De tre forrige månedsregnskapene ligger lenket inn i bunn av saken.

Oddsregnskap november 2016 - 94,5 % tilbake.

Oddsregnskap desember 2016 - 106,5 % tilbake.

Oddsregnskap januar 2017 - 94,8 % tilbake.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør