NORGES BESTE MANAGERTEAM: Klepp-trenerne Tallak Nærland og Runar Andersen (til høyre) gjorde det svært godt i 2014/15-sesongen av Fantasy Premier League.
NORGES BESTE MANAGERTEAM: Klepp-trenerne Tallak Nærland og Runar Andersen (til høyre) gjorde det svært godt i 2014/15-sesongen av Fantasy Premier League.

Runar slo 3.491.468 managere

Og kompis og trenerkollega Tallak var ikke mye dårligere.

Kommersielt

Premier League er over for denne gang, og det er også det populære managerspillet Fantasy Premier League.

Hele 3.491.492 lag var med i 2014/15-sesongen, og av disse hadde 73.228 lag norske managere. Begge deler er rekord. Flere av de norske spillerne gjorde seg bemerket helt i teten.

Til topps i Nettavisen-ligaen
Kåre Sagård fra Asker ble beste norske manager på åttendeplass med sitt lag Kaares Kanon (2417 poeng), mens Runar Andersen fra Egersund endte på 22. plass. Runars lag Revenge Vol.23 gikk også til topps i Nettavisens fantasyliga (4720 deltakere) med sine 2387 poeng.

Det var fjerde sesong i Fantasy Premier League for Runar, og 29-åringen forbedret fjorårsplasseringen med godt over 61.000 plasser.

- Hva er årsaken til den voldsomme fremgangen fra i fjor?

- Jeg har nok generelt planlagt bedre framover og hatt godt med flyt på viktige tidspunkter. Kanskje litt nerdete, men jeg har også hatt god nytte av en diskusjonspartner i Tallak Nærland (til venstre på bildet), som endte 34 poeng bak meg, sier Runar.

Tallak er kompis av Runar og trener for Klepp IL 4. divisjonslag, der Runar er spillende trener. Med et så habilt managerpar som trenere er det ikke rart at laget ligger på 2. plass i avdelingen med 19 poeng på 9 kamper.

- Har du noen eksperttips som vanlige fantasyspillere kanskje ikke tenker på?

- Det er kanskje litt oppbrukt, men det er lurt å se på terminlista og planlegge mye etter den. Er nok også veldig smart å prøve å holde wildcardet inne så lenge som mulig, fortsetter 29-åringen, som har Tottenham som favorittlag i England.

Tjente mest på Chelsea-spiller
Det var imidlertid ikke Tottenham-spillere Runar dro inn mest poeng på.

- Jeg hadde Eden Hazard på laget hele sesongen, så det var han som var min mest verdifulle spiller. Ellers ga Boaz Myhill, keeperen til West Bromwich, godt med poeng borte mot Manchester United i uke 35.

Premien for å vinne Nettavisens egen liga i Fantasy Premier League er et gavekort på 3000 kroner i nettbutikken Unisportstore.no.

Dette var den samme runden som Runar lå høyest på sammenlagtlista i spillet med tiendeplass.

Vant gavekort på 3000 kroner
Som vinner av Nettavisen-ligaen får Runar et gavekort hos nettbutikken Unisportstore.no til en verdi av 3000 kroner.

Unisportstore.no er størst på fotballprodukter i Norge og har et stort sortiment av fotballsko og fotballdrakter. Hos Unisport finner du også anmeldelser, tips og de siste nyhetene fra fotballverden.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus