PÅ RUNDENS LAG: Nei, ikke Craig Gardner (til venstre).
PÅ RUNDENS LAG: Nei, ikke Craig Gardner (til venstre). Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

Rundens lag i Premier League-fantasy

Ifølge Nettavisens nye fantasy-spill, er dette de elleve som gjorde det best i runde en.

Kommersielt

Hver uke vil Nettavisen sette opp rundens lag i vår helt nye Premier League-fantasy. Spillerne er valgt ut kun basert på poeng og kan gi en god pekepinn på hvilke spillere du bør velge til neste runde.

Om noen har like mange poeng, vil den billigste spilleren i posisjonen bli valgt.

Er du ikke med på Fantasy? Runde én teller ikke og det er dermed ikke for sent å registrere seg og kjempe gjennom hele moroa for en VIP-tur til England! Klikk her for å registrere deg.

Målvakt: Brad Guzan, Aston Villa (5 poeng). Den 30 år gamle Villa-målvakten stod som en mur mot Bournemouth og selv om motstanderen ikke produserte all verden, er det en imponerende prestasjon å holde nullen i sesongens første (borte)kamp.

Høyreback: Pape Souaré, Crystal Palace (6 poeng). Crystal Palace sin 25 år gamle høyreback har ikke blitt kjent for å være en poengsanker av rang, men åpnet årets sesong på fortreffelig vis. Med målgivende til sitt lags viktige 2-0-scoring kom han med et godt bidrag til åpningsseieren over Norwich.

Midtstopper: Cheikhou Kouyaté, West Ham (10 poeng). Mange vil kanskje stusse over at West Hams midtbanespiller blir regnet som forsvarer, men det kan sanke mange poeng for hans innehavere. Uansett: Han scoret West Hams første mål i den uhyre imponerende 2-0-seieren over Arsenal på Emirates, i tillegg til at laget holdt nullen. Bunnsolid.

GOAL!: Chekhou Kouyate scorer mot Arsenal etter en keepertabbe av Petr Cech.

Midtstopper: Vincent Kompany, Manchester City (10 poeng). Den belgiske stopperkjempen har litt å revansjere fra forrige sesong, og har jammen meg begynt bra! Hans 3-0-scoring mot West Bromwich var kanskje ikke avgjørende, men han var solid gjennom hele kampen og bidro til å holde buret bak Joe Hart rent.

Venstreback: Joe Gomez, Liverpool (7 poeng). Denne var det få som så komme! Gomez startet foran Moreno og gjorde sine saker veldig godt. Liverpool holdt nullen borte mot Stoke, og Gomez fikk målgivende pasning på Coutinhos seiersmål - uten at han fortjener all ære for akkurat det.

Klikk her for å registrere deg på Nettavisens fantasy.

Midtbane og rundens spiller: Mark Albrighton, Leicester (13 poeng). Apropos så ikke komme: Mark Albrighton hadde en massiv kamp da Sunderland ble nedsablet med 4-2. Den tidligere Villa-proffen var overalt!

Midtbane: Ryad Mahrez, Leicester (12 poeng). Leicester er helt i toppen av Premier League og Ryad Mahrez fortjener ære for det. Han scoret to mål mot Sunderland og var tidvis briljant.

Midtbane: Yaya Touré, Manchester City (13 poeng). Mange har lurt på hvilken Yaya Touré vi får se denne sesongen og han viste seg fra sin aller beste side mot West Bromwich. Han er kreditert to scoringer - mange vil sikkert argumentere for at han bare fortjener en - og begge to viste en ivorianer i toppform. Blir dette en ny supersesong for Touré?

Midtbane: Philippe Coutinho, Liverpool (8 poeng). For en scoring! Den brasilianske trollmannen avgjorde knokkelkampen mot Stoke og gjorde det med stil. Scoringen fortjener rundens lag alene.

SLIK: Coutinho viser hvordan man spiller seg inn på rundens lag.

Spiss: Arouna Koné, Everton (8 poeng). I klassen usannsynlige spillere på rundens lag, må Koné være den mest usannsynlige av dem alle. Ikke bare feilet Everton i å vinne på hjemmebane mot Watford, men de måtte ha en Koné-scoring for at det ikke ble tap. Han er godt hjulpet av at mange stjernespillere er skadet eller utrente.

Spiss: André Ayew, Swansea (6 poeng). Apropos god ligadebut. Den tidligere Marseille-stjernen leverte strålende, og det mot Chelsea på Stamford Bridge, da han scoret ett mål som holdt Swansea inne i kampen. Resultatet ble 2-2, en liten seier for waliserne, og mye av æren for det fortjener Ayew. Han er imidlertid á poeng med Cissé, Defoe og lagkamerat Gomis.

Manager: Slaven Bilic, West Ham (5 poeng). Hva mer kan man be om? Slaven Bilic fikset tre poeng på selveste Emirates mot Arsenal og gjorde det med overbevisning. Burde fått ekstrapoeng for å starte med Reece Oxford (16), men så kynisk er dessverre spillet.

Les også: Slik vinner du VIP-tur til England!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus