*Nettavisen* Sportspill.

Rundens lag i Premier League-Fantasy

KLAPP KLAPP: Romelu Lukaku har grunn til å applaudere egen innsats mot Southampton. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Sjekk hvilke spillere som scoret mest poeng forrige runde.

Fantasy-sesongen er godt i gang og hos Nettavisen er vi endelig overstått med en første tellende runden.

Derfor setter vi nok en gang opp rundens lag, basert på poengene de forskjellige spillere kostet. Det er kun en poengmessig vurdering - og forteller ikke nødvendigvis hvem som spilte best.

Klikk her for å registrere deg på Nettavisens Fantasy!

Likevel kan det gi en god pekepinn på hvilke spillere du burde hanke inn til neste Fantasy-runde, som går av stabelen lørdag.

Om spillere har like mye poeng, vil den billigste bli valgt.

Les også: Vant PL-tilgang for et helt år.

Målvakt: Heurelho Gomes, Watford (5 poeng). Den rutinerte Watford-målvakten fikk en noe stille kamp mot West Bromwich, men sikret seg likevel fem verdifulle poeng for å holde buret rent - mest fordi West Brom hadde null avslutninger på mål. Gomes var den billigste av en lang rekke målvakter med fem poeng.

Klikk på bildet for å forstørre.

STAKAR: Heurelho Gomes trøster Saido Berahino, som ikke maktet å overliste målvakten. Foto: Matthew Childs (Reuters)

Høyreback: Seamus Coleman, Everton (9 poeng). Endelig løsnet det for Everton og Seamus Coleman fortjener veldig mye av æren for det. Han leverte målgivende og dundret opp og ned sin høyrekant, til Southamptons store frustrasjon. Her gjorde Coleman egentlig som han ville.

Midtstopper: Vincent Kompany, Manchester City (8 poeng). For en revansje belgieren har fått. Etter å ikke ha scoret mål og spilt under pari forrige sesong, er kapteinen tilbake til seg selv igjen. Han sørget for Citys andre smultring på to kamper og scoret i sin andre kamp på rad. Solid, Vincent!

Midtstopper: Russell Martin, Norwich (7 poeng). For en kamp Norwich hadde. Nå fikk de riktignok hjelp av et uhyre svakt Sunderland - som virkelig er uten bunn-nivå for tiden. Men Martin scoret åpningsmålet og bidro nesten til å holde buret rent. Baklengsmålet er eneste ripe i lakken for en perfekt Norwich-kamp.

Venstreback: Steven Whittaker, Norwich (7 poeng). Det var få som forventet to Norwich-forsvarere på rundens lag, men de var rett og slett bunnsolide mot Sunderland. Også Whittaker hadde en god kamp - kronet med en scoring.

Klikk på bildet for å forstørre.

I KJEMPEFORM: David Silva. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Midtbane: David Silva, Manchester City (9 poeng). Manchester City gjorde som de ville mot Chelsea og David Silva har mye av æren for det. Den lille spanjolen virker å ha hatt godt av den lange ferien og slo nydelige pasninger på løpende bånd denne runden.

Midtbane: Ross Barkley, Everton (9 poeng). Også den unge engelskmannen hadde en perfekt kamp. Han la opp til Lukakus andre mål på perfekt vis og satte selv spikeren i kista med 3-0-scoringen. En virkelig dominerende forestilling fra Barkley.

Midtbane: Nathan Redmond, Norwich (8 poeng). Også Nathan Redmond hadde en fantastisk opplevelse mot Sunderland. Han scoret sitt andre mål på to kamper, på lekkert og frekt vis i keeperhjørnet, og har virkelig tatt Premier League med storm. I tillegg var han et konstant uromoment for de stakkars Sunderland-forsvarerne.

Midtbane: Wesley Hoolahan, Norwich (8 poeng). Den 33 år gamle ringreven er den fjerde spilleren fra Norwich på rundens lag og det beviser hvor solid kampen deres var. Hoolahan kom ikke på scoringslisten selv - men bidro sterkt til at de andre gjorde det. Trygg oppvisning.

Spiss og rundens spiller: Romelu Lukaku, Everton (10 poeng). For en måte å vise seg frem på! Kritikerne har blitt stadig flere rundt Romelu Lukaku, men denne helgen ga han svar på tiltale. Med to utsøkte avslutninger på første touch, var han den desidert viktigste spilleren i Evertons 3-0-seier borte mot Southampton. Lukaku var rett og slett ikke mulig å håndtere, og viste prov på avslutteregenskaper fra aller øverste hylle.

Spiss: Mame Biram Diouf (6 poeng). Det var en haug med spisser på seks poeng, blant dem Sergio Agüero, Olivier Giroud, Bafetimbi Gomis og Christian Benteke. Men den billigste var Diouf - og han kunne og burde scoret mye mer enn han gjorde borte mot Tottenham. Han hadde en rekke svake avslutninger på gode sjanser, men scoret til slutt 2-2-målet - og det er nok til å komme seg inn på rundens lag.

Klikk på bildet for å forstørre.

SCORET: Mame Biram Diouf tar seg til den delen av kroppen som sikret et Stoke-poeng lørdag. Foto: John Walton (Pa Photos)

Manager: Alex Neil, Norwich (5 poeng). Man får fem poeng for seier og Alex Neil var den billigste av managerne som vant. Hans Norwich gjennomførte en perfekt kamp mot Sunderland og den unge skotten traff perfekt med kampplanen. Presset avtar også noe med den uhyre viktige og første seieren.

Er du enig i rundens lag? Og får noen av disse plass på din nesten Fantasy-runde?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag