Se fjerde program av Nettavisens fotballmagasin

Ferskt magasin ute.

Kommersielt

Fjerde episode av Tippemagasinet er ute, og i denne ukas utgave skal vi fra Åsane og Haugesund i vest, til Lillestrøm og Stabæk i øst og Aten i sør.

Brann og tapet mot Hødd blir også et tema, og Nettavisens fotballekspert er ikke nådig.

- Jeg så faktisk tegn på likegyldighet (hos Brann-spillerne), og det er livsfarlig i fotball. Det virker som at noen av spillerne er mer interesserte i å se på lønnsslippen enn å kjempe om første- og andreballene, sier Jonsson i programmet (se hele sendingen i videovinduet over).

Møter Omar i Hellas
I den greske hovedstaden har Omar Elabdellaoui kronet en strålende debutsesong i storklubben Olympiakos med seriegull sist helg, men allerede til sommeren kan høyrebacken være klar for nye eventyr i en ny klubb. I Tippemagasinet kan du se både hvilke klubber som snuser på hurtigtoget, og hvor mye han trolig vil koste i overgangssum.

På Åråsen tar Lillestrøm i mot Stabæk. To lag som poengmessig ikke har fått en kanonstart, men spillemessig har det ikke vært så aller verst – så spørs det da, hvor lenge Bob Bradley forblir trener på Nadderud. Han møter du i Tippemagasinet.

Tatt OBOS-ligaen med storm
Nyopprykkede Åsane har tatt OBOS-ligaen med storm med tre strake seire. På topp for bydelsklubben: 17 år gamle Håkon Lorentzen. På utlån fra naboen Brann, men selv mener spisstalentet at han burde fått sjansen under Rikard Norling.

Nettopp Norlings lag, Brann, gjorde livet surt for tippeekspert Joacim Jonsson, da rødtrøyene gikk på en stjernesmell i Ulsteinvik. Tipset på borteseier ble satt i skammekroken da Hødd valset over Brann og vant 3-0.

Hvor Jonsson setter pengene sine får du se i Tippemagasinet. Stikkord her: To lag som er forventet i toppen av Tippeligaen, og som er store favoritter i sine respektive hjemmekamper.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus