Se Nettavisens fotballmagasin her

I vårt sjette program tar Tina Wulf oss blant annet med på et møte med 17-åringen som snart kan komme til å gå i Martin Ødegaards fotspor.

Kommersielt

Stortalentet Kristoffer Ajer fikk mye oppmerksomhet allerede i fjor, men spilte litt i skyggen av Strømsgodsets Martin Ødegaard.

Denne sesongen har den høyreiste Start-spilleren virkelig blitt en nøkkelspiller for klubben, og han ble tidenes yngste Tippeliga-kaptein mot Lillestrøm i sesongåpningen.

I den sjette utgaven av Nettavisens fotballprogram Tippemagasinet får du et eksklusivt møte med den unge midtbanespilleren som snart kan komme til å gå i Ødegaards fotspor.

Han forteller blant annet om prøvespillet i italienske Roma. Vi får også høre hvordan de rundt ham opplever stortalentet.

Innslaget med Ajer starter 6,25 minutter ut i Tippemagasinet, som du ser øverst i denne artikkelen.

I denne utgaven av Tippemagasinet kan du også få med deg mer om denne ukens mange cupbomber og Follos sensasjonelle comeback.

Som alltid får du også tippetips av ekspert Joacim Jonsson.

La programleder Tina Wulf lose deg gjennom Tippemagasinet her!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus