*Nettavisen* Sportspill.

Se ny episode av Nettavisens fotballmagasin

Imitatorkongen Kasper Foss briljerer med nye stemmer.

19.05.15 19:05
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=T2PJI8KHhZCXuYVwCcb9DJHFd3gggkReVRH4XtZ_U2aOObqrN96b9CI9oAmNNCDavv3gy8D3xvgTyejtfuY5wKNsRmD7b0DsuUOP8jLiumQt6Hu0c33C_oINBCrbgk6UUNiPEEA2zws&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

En ny episode av Nettavisens fotballmagasin er nå publisert.

I Tippemagasinet, som du ser i videovinduet øverst, kan du lade opp til fotballens nasjonaldag 16.mai med ferske reportasjer og oddstips.

Nettavisen har blant annet latt 17 år gamle Kasper Foss fått fritt spillerom på Ullevaal, og unggutten serverer deg flere nye fotballimitasjoner som holder høyt, høyt nivå. Gjør deg klar til å le!

Denne uken har vi også fått besøk i studio av en av norsk fotballs mest suksessrike menn for tiden, Stabæks sportsdirektør Inge André Olsen.

Han røper blant hva som har gjort Stabæk til vinnere på overgangsmarkedet.

Rhett Bernstein ble den store helten da Mjøndalen sjokkerte fotballnorge ved å slå Rosenborg. Vi har tatt en prat med amerikaneren og hans far Colin.

Har du noen gang lurt på hvordan bookmakerne kommer frem til en bestemt odds? Vi har vært på Hamar og sett nærmere på jobben som gjøres av oddssetterne.

Det blir også oddstips fra Tippemagasinets fotballekspert Joacim Jonsson.

La programleder Tina Wulf lose deg gjennom Tippemagasinet her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag