*Nettavisen* Sportspill.

Se ny episode av Tippemagasinet

Fersk episode av Tippemagasinet er ute, med reportasjer, tippetips og fotballprat.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=uL97AGkaLIusU9rXc8cu2Vey0J4xn4cDapltnvG46XqDQmZB3SwQfICjzQ7VcRgTZQkhRaelkLt7MzuVGfgxW74H5SVmdTB-&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Tippemagasinet er tilbake i vanlig modus sammen med Tippeliga- og OBOS-ligaen denne ukem, men med vår svenske ekspert Joacim i studio blir vi nødt til å dvele litt ved landskampene. For mens Erik Hamrén og Sverige gikk på en kardinalsmell mot Østerrike har Per-Mathias Høgmo og Norge lagt bak seg en drømmeuke.

Jonsson mener Høgmo hadde fått sparken om han hadde levert på samme nivå som Hamrén sist uke, tross uttalelsene fra NFF.

Det norske U21-landslaget har også vært i aksjon, og tross tidvis imponerende spill i 0-1-tapet mot England: Jonsson mener fotball ikke er sirkusunderholdning, men dreier seg om sluttproduktet. Det er U21-sjef Leif Gunnar Smerud enig i, derfor har han gitt Martin Ødegaard en hjemmelekse etter kampen, der 16-åringen viste solid form, men ineffektivitet foran engelskmennenes mål.

Bakover på banen fikk Smerud gode svar fra sin ferske midtstopper Ulrik Yttergård Jenssen. Mangel på midtstoppertalenter som er gode til å forsvare seg én mot én har vært etterlyst av Per-Mathias Høgmo tidligere.

Kanskje har Norge det han har etterlyst i talentfabrikken Lyon, 19-åringen imponerte i alle fall i sin tredje landskamp på U21-nivå.

Om det fortsatt skal være gullspenning i Tippeligaen denne høsten, må Stabæk slå Rosenborg søndag. Men hvis man ser på den antatte verdien av de to lagenes førsteellevere, bør kvalitetsforskjellen være enorm. Likevel, Joacim finner verdi i borteseier på Lerkendal til pene 5,95 i odds.

Av andre objekter har tippeeksperten troen på Vålerenga i toppkampen mot Viking på Ullevaal, Odd og Sarpsborg. I tillegg er det duket for målrike oppgjør i Drammen og på Åråsen, ifølge Jonsson.

I OBOS-ligaen lyder den sedvanlige jamringen over et utfordrende og uforutsigbart kampprogram fra svensken, men tross innspill fra programleder Jonas Bergh-Johnsen om gode spill på Jerv og Kristiansund, velger han å gå for egne vrier også denne gang.

Vi skal faktisk til Levanger for et spill på vertene i møtet med Strømmen, samt hjemmeseier i oppgjøret Follo-Hødd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag