Toppscoreren får kun «knapt godkjent» av Nettavisens fotballekspert

Ada Hegerberg må prestere enda litt bedre, mener Joacim Jonsson.

Kommersielt

Mandag kveld spiller Norge mot England i åttedelsfinale i kvinnenes fotball-VM i Canada.

En av de største stjernene på det norske laget, er Lyons angriper Ada Hegerberg. Storscoreren har scoret tre mål i mesterskapet så langt, men mener at både laget og henne selv må heve seg et par hakk for å kunne slå England.

(Se intervjuet med Hegerberg etter 11:15 i videovinduet over.)

- Vi har gjort som vi ønsket så langt, og det har vært en kul opplevelse. Men nå må vi ha skikkelig fokus på oss selv, og være konsentrerte for å kunne ta oss enda lenger, sier Hegerberg i Nettavisens fotballmagasin.

Også Nettavisens fotballekspert, Joacim Jonsson, mener det kan forventes enda litt mer av de norske jentene, og kanskje særlig av Hegerberg.

- Jeg vil si at hun får «knapt godkjent» så langt. Jeg har enda større forventninger til profiler som Ada Hegerberg. Hun har bommet på en del store sjanser så langt, sier Jonsson i Tippemagasinet.

Åttedelsfinalen i VM spilles klokka 23.00 norsk tid. Den kan du følge live hos Nettavisen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus