FRONT MEN: Får Sturridge eller Jordan Henderson plass på ditt fantasy-lag?
FRONT MEN: Får Sturridge eller Jordan Henderson plass på ditt fantasy-lag? Foto: Paul Ellis (Afp)

Vinn VIP-tur til England med Nettavisens helt nye PL-fantasy

Nettavisen lanserer sitt helt egne Premier League fantasy-spill - og sparer ikke på premiene!

Kommersielt

Fantasy Premier League. De senere årene har interessen virkelig eksplodert og Nettavisen er fra den kommende sesongen på ballen med et helt eget spill.

Hovedpremien? En VIP-tur med flyreise på business class, flott hotell og kampbillett (på VIP-tribunen) til sesongstart for Premier League 2016/17. Du velger lag og stadion, og kan også ta med deg en person!

Klikk her for å registrere deg!

I tillegg vil månedsvinnere hver eneste måned vinne flotte premier. Drakter og signerte effekter er blant det man har mulighet til å kjempe om. Alt vil bli offentliggjort på Facebook-siden til Sportspill. Der vil vi også legge ut koder som gir ekstra overganger og annet moro.

Nettavisens fantasy-spill minner veldig om andre fantasy-utgaver og du vil lett kjenne deg igjen om du har spilt noe lignende før. Likevel er det noen viktige forskjeller:

* Spillernes verdi er fast gjennom hele sesongen, selv om de bytter lag. Det kan lønne seg å gamble på spillere du tror kan skifte lag, eller som kan bli store, nye stjerner.

* Man har mye mer penger og kan kjøpe flere stjerner.

* Du har to overganger per uke (etter første kamp).

* Man kan kjøpe stadion som generer penger – bedre stadion genererer mer penger basert på billettpriser, som igjen kan gi mer penger å kjøpe spillere for!

* Managere scorer poeng (5 poeng for seier).

Dette betyr for eksempel at du må vurdere om du skal signere Diego Costa eller satse på at Old Trafford vil gjøre forskjellen for ditt lag.

I tillegg er det, som hos andre aktører, mulig å opprette og bli med i mini-ligaer - i tillegg til den store Nettavisen-ligaen.

Noen av Nettavisens fotballeksperter vil også være med i konkurransen - klarer du å slå dem? Vit at alle på huset setter sin prestisje på spill i dette fantasy-spillet.

Premier deles ut for rundens beste manager, månedens beste manager og årets beste manager.

For å registrere deg er det bare å fylle ut noen få personalia. Det er mulig å kople opp mot Facebook og sikre enkel tilgang til skryt, heder og ære.

Er du klar for å forbløffe fantasy-Norge og sikre deg en VIP-tur du aldri vil glemme?

Klikk her for å registrere deg! (spillet er selvfølgelig gratis)

Ofte stilte spørsmål

For å velge stadion klikker du på +. En stadion skaper penger hver uke. For å velge spillere så lønner det seg å starte med en formasjon først, og så velge spillere. Så velger du lag eller plassering på banen. Klikk på spillere for å få de inn på laget ditt. Manager gir poeng for seier, minus for tap.


Hvorfor er ikke spiller A eller B med?
Spillere blir oppdatert to ganger ukentlig. Fram til seriestart er det mulig å bytte på laget så mange ganger du vil. Hvis den spilleren du venter på ikke foreløpig er med kan du bare vente litt, og kanskje velge en annen spiller.

Hvis du vil bytte ut Depay med Balotelli så klikker du først på Depay og så på Balotelli. For å få andre filter (spillere fra andre lag klikker du øverst).

NB! Før sesongen starter må du først selge innbytterne og så kjøpe de tilbake om du vil ha de på førstelaget. Det er fordi det er full overgangsfrihet fram til sesongstart.

Hvordan bytter jeg på laget?
Klikk på spilleren du vil bytte ut med en ny spiller. Velg ny spiller fra høyre siden ved å klikke på denne. NB! Før første kamp kan du ikke bytte inn og ut fra innbytterbenken! Da er det bare fri transfers direkte inn og ut.

Hvorfor bør jeg ha stadion?
En stadion gir deg mer penger. Mer penger gir deg flere stjerner.

Klikk på ligaens navn for å gå til den. Hold musen over for å se info. Du inviterer folk til ligaen med brukernavn og passord, eller invitasjonslenkene under (ikonene under ligaen). NB! Husk at du må godkjenne alle som ber om å bli medlem, selv om de har brukernavn og passord.

Du, miniligaer???
Ja, det er enklere enn du tror - men alle deltagere må godkjennes av administrator før de telles med!

Hva med manager?
En manager som vinner mange kamper er mye verdt!

Jeg mister spillere når jeg bytter formasjon!
Ja, fram til seriestart skjer dette. Det er fordi det er ubegrenset antall overganger fram til seriestart.

Hva skjer etter overgangsvinduet stenger?
Det kan være at vi innfører et amnesti, så folk kan bytte fritt i noen dager...

Jeg får ikke logget inn!
Hvis du ikke kommer inn med ditt brukernavn og passord bør du be om et nytt passord. Hvis det ikke hjelper send en mail til oss på paal.nisja@nettavisen.no hvor du forteller oss hva slags maskin og nettleser du bruker!

Fungerer det på mobil?
Ja. Alle smarte telefoner.

Er det en Nettavisen-liga?
Nei. Nettavisensporten har en liga, men hele spillet er en "Nettavisenliga." lag din egen miniliga og sjekk om din vennegjeng er den smarteste!

Lurer du på noe mer? Sjekk flere ofte stilte spørsmål her, og se hvordan du kan få direkte hjelp

Klikk her for å registrere deg! (spillet er selvfølgelig gratis).

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus